Squid Game 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Squid Game’in yaratıcısından 2. sezon açıklaması!

featured

Netflix’in Eylül ayında yayına aldığı yeni dizilerden biri olan Squid Game kısa sürede platform üzerindeki popüler yapımlardan biri oldu. Squid Game dizisinin senaryosu ve yönetmenliği Hwang Dong-hyuk’a ait.

SQUID GAME KONUSU NEDİR?

Henüz sadece birinci sezonu yayınlanan yeni dizi Squid Game, Netflix’in orijinal Güney Kore yapımı dizisidir. Toplamda 9 bölümden oluşan Squid Game dizisi gerilim- drama türünde bir dizidir ve bir hayatta kalma mücadelesini ekrana taşır.

Squid Game dizisinde, maddi sıkıntı içinde olan yüzlerce çocuk bir oyuna katılmaları için davet alır. Kazananın 40 milyon dolar ödüle kavuşacağı oyun, çocuklar için ölüm tehlikesini de beraberinde getirmektedir.

Gülük hayattaki yaşam şartlarının ağırlığı ve cazip ödülün hevesiyle oyuna başlayan çocuklar, hayatta kalabilmek adına her şeyi yapmak zorunda kalır. Hayatta kalan oyuncular, bir sonraki etaba geçerken, diğer yandan oyuncular arasındaki gruplaşmalar, tehlikenin boyutunu daha da artırır.

SQUID GAME NE DEMEK?

Squid ve game kelimeleri İngilizcedir ve Türkçe anlamları “Kalamar” ve “Oyun”dur. Squid Game dizisinin adı ise Türkçeye Kalamar Oyunu olarak çevrilmektedir.

Squid Game konusu ne, oyuncuları kimler? Squid Game 2. sezon ne zaman? Squid Game ödülü 45.6 milyar Won kaç TL ediyor?

SQUID GAME 2. SEZON GELECEK Mİ?

Kore dramı Squid Game, ülkenin bugüne kadar Netflix Amerika’da hite dönüşen ilk dizisi oldu. 9 bölümlük kaostan oluşan dizinin ayak sesleri 2. sezonu çağırıyor gibi görünüyor. Squid Game’in yaratıcısı Dong-hyuk Hwang, Variety’ye özel röportaj verdi.

Hwang 2. sezon için şunları söyledi:

“Squid Game 2 için pek planım yok. Düşüncesi bile yoruyor. Ama eğer 2. sezonu yapacak olsaydım kesinlikle bunu tek başıma yapmaya kalkmazdım. Bir senaristler topluluğu oluşturmayı düşünürdüm ve birden fazla deneyimi olan yönetmenle çalışırdım. Modern kapitalist toplum üzerine alegori ve fabl içeren, bir şekilde hayatın aşırı rekabetini gösteren bir hikaye yazmaya çalıştım.

Tüm bunları günlük hayatta karşılaştığımız tiplerde kullanmak istedim. Bir hayatta kalma oyunu olarak eğlence ve insanlık dramı içeriyor. Oyunlar son derece basit ve anlaşılması kolay. Bu durum kurallara odaklanıp dikkatlerin dağılması yerine izleyicilerin karakterlere odaklanmasını sağlıyor.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir