Sosyal medyada en çok konuşulan dizi sahnesi Cihangir Ceyhan ve Ece Yaşar’ın düğün gecesi oldu!

featured

Ekrandaki dizilerin reyting yarışının yanı sıra sosyal medyada da bir başka yarış sürüyor. Dizilerin kendi aralarında günlük, haftalık ve aylık olarak gelen ileti sayılarına göre ‘en çok konuşulan’ yada ‘en popüler’ kategorileri ölçümlemelerle ortaya konuluyor. Bu ölçümlerle aynı zamanda kadın ve erkek oyuncular arasında ‘en çok konuşulan’ isimler kategorilerinde ilk 10 belirleniyor.

Medya Takip Merkezi’nin sosyal medya ölçümleme merkezi olan Digilup tarafından düzenli olarak yapılan bu ölçümlemede dikkat çeken bir kategori var; ‘en çok konuşulan oyuncular.

Bu kategoride aylardır ilk sırayı bırakmayan isim Hande Erçel oldu. Erçel, Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlara geliyor. Instagram’daki 18 milyona yakın takipçisiyle, sosyal medyanın gündeminden düşmüyordu.

Ancak görünen o ki son dönemde bu durum çok değişti! Zira hiç tahmin bile edilmeyen bir oyuncu, Erçel’i tahtından etmeyi başardı!

Bu isim, Çukur dizisinde Karaca karakterini oynayan Ece Yaşar. Sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular kategorisinde kendisini ilk 10’un içinde yükselten bir sahne sonrasında dikkatleri çekti.

Dizide, Karaca’nın Azer’i (Cihangir Ceyhan) evlendiği gece, gelinliği daha üzerindeyken öldürdüğü sahne sonrasında Ece Yaşar’ın oyunculuğu büyük dikkat çekti.

https://www.youtube.com/watch?v=3-fTOl7ilM0

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir