Sonunda geliyor! Efsane video oyunu Mortal Kombat yeni sinama filmiyle tekrar beyaz perdede

featured

Merakla beklenen Mortal Kombat filminden ilk fragman yayınlandı. Ölümcül Dövüş, yeni oyuncular ile bir kez daha sinemada gösterime girecek. 16 Nisan 2021′ de sinemalarda gösterime girecek olan film, çıktığı gün aynı anda HBO Max üzerinden de yayınlanacak.

Simon McQuoidin yönettiği filmin yapımcılığını The Conjuring ve Aquaman gibi yapımlardan tanınan James Wan üstleniyor. Mortal Kombat, Sub-Zero (Joe Taslim), Scorpion (Hiroyuki Sanada), Raiden (Tadanobu Asano), Liu Kang (Ludi Lin) ve Sonya Blade (Jessica McNamee) gibi video oyundaki ünlü karakterleri içeriyor.

 

Lewis Tan’ın yeni karakter Cole Young rolünde oynadığı Mortal Kombat, Dünyanın kaderinin iyilik ve kötülük güçleri tarafından uğruna savaşıldığı isimsiz dövüş sanatları turnuvasına odaklanacak. Yeni filmde öncelikle ilk birkaç oyundan karakterler yer alıyor. Fragmanda özellikle Scorpion ile Sub-Zero arasındaki rekabet önemli bir rol oynuyor. Filmle ilgili geçen ay bazı tanıtım görselleri ve hikaye detayları yayınlanmıştı. Ancak beklenen fragman fragman nihayet geldi.

 

 

Yeni fragmanda birçok klasik video oyun karakteri gözüküyor. Ölümcül Dövüşün köklerine ve karakterlerin bir araya gelişine odaklanıyor. Fragman, bazı acımasız dövüş sahnelerini de içeriyor.

Scorpion, Sub-Zero, Raiden ve Kano gibi önceden onaylanmış favori karakterlerin tümü, yeni kahraman Cole ile birlikte, turnuvaya gelecek büyük eşleşmelerden bazılarını ortaya çıkarıyor. Klasik hareketler, ölümcül ittifaklar ve Earthrealmin kaderi yaklaşık 2 buçuk dakikalık yeni fragmanda bir araya geliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir