Samsun’da sokak ortasında çığlık çığlığa dehşet! İbrahim Zarap, çocuğunun gözü önünde…

featured

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kan dondurdu.

Bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı görüntülerde; bir kadın, sokak ortasında, 5 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde erkek şiddetine maruz kaldı.

Samsun’da Canik Belediye binasının bahçesinde gerçekleştiği ifade edilen şiddette; kadının yerde hareketsiz şekilde yattığı ve başında duran erkeğin ise kadının kafasına tekmeler ve yumruklar savurduğu görülüyor!

Annesi şiddet görürken olaya tanık olan küçük kızın çığlıkları ise yürekleri dağladı.

Görüntülerde; çevredeki vatandaşların polisi aradığı, şiddet uygulayan erkeğe bağırdığı duyulurken, bir başka görüntüde ise şiddet uygulayan adamın yakalanarak darp edildiği görüldü.

Şiddet gören kadının hastaneye kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü ifade edidi.

Olay sosyal medyada da büyük tepki topladı. Şiddet uygulayan erkeğin tutuklanmasını ve kadına şiddetin son bulmasını isteyen kullanıcılar, isyan etti.

 

“BENİM ABLAM”

Zorbanın İ. Z. adlı kişi olduğu, şiddete uğrayan kadını daha önce de defalarca tehdit ettiği iddia edildi.

Rümeysa isimli bir sosyal medya kullanıcısı, videodaki kadının ablası olduğunu söyleyerek, yardım istedi.

Söz konusu kullanıcı, “Evet bu kez çok yakınımızda bu videodaki kişi benim ablam.O çığlık atan küçücük çocuk benim http://yeğenim.Ne olur yardım edin.İlk defa değil yüzlerce kez şikayetçi olduk hiç ceza almadı.Videoda sokak ortasında küçücük bi çocuğun önünde öldüresiye dövülen kişi benim ABLAM” diye yazdı.

 

KAÇARKEN YAKALANDI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir