Sadakatsiz’ine denk geldi! Burak Sergen, 28 yaş küçük eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldı

featured
Nisan ayında koronovirüse yakalanan, 46 gün tedavi gördüğü hastanede entübe edilen Burak Sergen’e bir büyük şok da haziran ayında evlendiği eşi Nihan Ünsal’dan geldi. Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterine hayat veren usta oyuncu Burak Sergen, koronavirüsten sonra şimdi de ihanet haberiyle sarsıldı.

Hastaneden taburcu olduktan sonra 2019 yılından bu yana birlikte olduğu nişanlısı Nihan Ünsal’la 4 Haziran’da evinde yapılan nikah töreniyle evlenen sevilen oyuncu, çok mutlu olduğunu dile getirmişti. Kendisinden 28 yaş küçük olan Nihan Ünsal ile olan evliliğine ilişkin açıklamada bulunan Burak Sergen, “Birlikte sonuna kadar gideceğim insanı buldum. Bu hastalığı atlattığım an Nihan’ın hemen soyadımı taşıması için gereken protokolü gerçekleştirdik” ifadelerini kullanmıştı.

Burak Sergen 4 ay gibi kısa süre sonra yaşadığı ihanetle şoka uğradı. 60 yaşında olan Burak Sergen, 32 yaşındaki eşi Nihan Ünsal’ın kendisini aldattığını öğrendi.

Medya Tava’nın haberine göre; ilk eşi Işıl Sergen’den 2018’de boşanan ve o dönem 15 milyon tazminat ödeyen ünlü oyuncu; Nihan Ünsal’la evliliğinde ise ihanet haberiyle şoka uğradı.

EŞİNİN İLİŞKİSİNİ BELGELETTİ

Nihan Ünsal’ın kendisini aldattığından bir süredir şüphelenen Burak Sergen, eşinin ilişkisini belgeletti. Nihan Ünsal, İzmirli bir iş insanıyla aynı eve girerken görüntülendi.

BOŞANMA İŞLEMLERİ İÇİN AVUKATINA TALİMAT VERDİ

Söz konusu ilişkinin fotoğraflarla kanıtlanmasının ardından Burak Sergen boşanmak için harekete geçti. Ünlü oyuncu, boşanma işlemlerine başlaması için avukatına talimat verdiği, fotoğrafların dava dosyasına eklenmesini istediği öğrenildi.

Çiftin yakın çevresi, Burak Sergen’in hastanede yattığı ve entübe edildiği dönemde de Nihan Ünsal’ın ilişkisinin olduğunu iddia ederken, haziranda yapılan evliliğin de bu ihanet üzerine kurulduğunu söyledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir