Pundi X (NPXS) nedir, nasıl alınır? Pundi X ne kadar? NPXS coin yakımı ne zaman gerçekleşecek?

featured

Kripto para borsasıyla ilgilenen pek çok kişi NPXS coin yakımı ne zaman sorusunu araştırmaya başladı. Son dönemlerde kripto paralarda çeşitlilik hız kazandı. Bunlardan biriside Pundi X. NPXS coin, blok zinciri tabanlı satış noktası çözümü ile perakende işletmelerini dönüştürmek amacıyla blok zinciri ile çalışan cihazların lider geliştiricisidir. Hareketli bir grafiğe sahip olan NPXS coin, hızlı yükselişi sebebiyle de çok fazla tercih edilen isimlerden biri. Peki, NPXS coin yakımı ne zaman? İşte, NPXS coin yakımı ne zaman sorusunun detaylı yanıtı…

Pundi X ne kadar?

Değişim süreci, 30 Mart’ta başladı. Eski yatırımcılar, ellerindeki tokenları 29 Mart 2022’ye kadar yenileriyle güncelleyebilecek. NPXS’den PUNDIX’e geçiş sırasında bir kayıp yaşanması öngörülmüyor.

Bu güncellemeyi destekleyen bazı kripto para borsaları, NPXS işlemlerini haftanın başında durdurma kararı aldı. Pundi X Labs’in yeni tokenı, bu borsalarda cuma sabahı itibarıyla işlem görmeye başladı. PUNDIX işlemleri Binance’te 07:00’de; Bitexen’de 08:00’de açıldı.

PUNDIX, 9 Nisan 2021 saat 09.00 itibariyle 5,8 dolardan işlem görüyor. Binance’teki PUNDIX/USDT paritesinde 87.9 milyon dolarlık hacim oluştu.

Pundi X (NPXS) nereden alınır?

Pundi X’in kendi kripto parası borsalarda NPXS kısaltmasıyla temsil ediliyor. NPXS Binance borsasından temin edilebilir.

Pundi X, Ethereum platformunda verilen bir kripto para belirteci olurken; sembolü NPXS olarak tanımlanmıştır. Pundi X, 236 milyar coin dolaşım arzına ve maksimum ise 262 milyar coin arzına sahip bulunmaktadır.

Pundi X, kripto para piyasasındaki kripto paralardan biri olurken; yatırımcılar için sanal para birimlerinin kullanımını basit hale getirmek ve kullanımının sağlanacak alanını genişletmek amacıyla ortaya çıkarılmış merkeziyetsiz bir platformdur.

Pundi X, sanal para sektöründe yenilikçi rolünü üstlenerek sanal paraların tüm dünyada benimsenmesine katkıda bulunuyor.

NPXS coin yakımı ne zaman?

NPXS, blok zinciri tabanlı satış noktası çözümü ile perakende işletmelerini dönüştürmek amacıyla blok zinciri ile çalışan cihazların lider geliştiricisidir. Çözüm, perakende satıcıların ve tüketicilerin blok zinciri üzerinde anında mağaza içi işlemler gerçekleştirmesine olanak tanır. Blockchain çözümü 2017’de kuruldu ve ICO’yu Ocak 2018’de dünyanın ilk satış noktası çözümü olarak başlattı. Başarılı bir ICO’nun ardından Pundi X, XPOS, XWallet ve XPASS gibi perakende odaklı hizmetleri ve ayrıca BOB adlı dünyanın ilk blockchain telefonunu başarıyla başlattı.Merkezi Singapur’da bulunan şirket, XPOS çözümünü ve cihazlarını Amerika Birleşik Devletleri, İspanya, Arjantin, Kore, Avustralya, Kolombiya, İspanya ve Tayvan dahil 25’in üzerinde pazara sevk etti. Ünlü kripto para analisti ve YouTuber Ben Armstrong, son zamanlarda yaptığı tahminlerle adından söz ettiriyor. Milyonlarca dolarlık bir fonu yöneten ve kendi portföyünü de aynı seviyeye çıkartan Armstrong, şimdi ise sıradaki altcoin rallisine yönelik beklentilerini açıkladı. Armstrong yayınladığı güncel videosunda aklında 5 altcoin olduğunu vurguladı ve bunlarda ciddi bir potansiyel gördüğünü ifade etti. Blockchain tabanlı PoS protokolü Pundi X (NPXS), analistin listesinde ilk sırada yer alıyor. Armstrong bunun yakın zamanda token yakma işlemi yapacağını ve 236 milyar adetlik arzın büyük ölçüde azaltılacağını belirtti. Bu da deek oluyor ki yakın zamanda NPXS coin yakımı gerçekleşecek.

Binance, Pundi X’in (NPXS) yenilenme planını destekleyecek

Değerli Binance Kullanıcıları, Binance, Pundi X’in (NPXS) yeni Pundi X’e (PUNDIX) token değişimini ve 1.000:1 oranında yenilenme planını destekleyecektir. Bu değişiklikle ilgili detaylar, aşağıdaki zaman çizelgesinde verilmektedir: NPXS yatırma ve çekme işlemleri, 05/04/2021 günü saat 03.00 (TSİ) itibarıyla askıya alınacaktır. NPXS yatırma işlemlerinizin tamamlanabilmesi için belirtilen tarih ve saat öncesinde yeterli zaman bıraktığınızdan lütfen emin olun. Bu süreden sonra yatırılırsa, tokenler hesabınıza geçmeyecektir. Binance, 05/04/2021 saat 07.00’de (TSİ) mevcut tüm NPXS işlem çiftlerinde (NPXS/ETH ve NPXS/USDT) alım satımı durduracak ve bekleyen emirleri iptal edecektir. Tüm NPXS bakiyeleri kaydedilecek ve hak kazanan tüm kullanıcılara 1.000 NPXS = 1 PUNDIX oranında PUNDIX dağıtımına başlanacaktır. Daha sonra, PUNDIX/ETH ve PUNDIX/USDT işlem çiftleri, 09/04/2021 günü saat 07.00 (TSİ) itibarıyla alım satıma açılacaktır. Token takası tamamlandıktan sonra, PUNDIX yatırma ve çekme işlemlerinin ne zaman açılacağını kullanıcılara bildirmek için ayrı bir duyuru yapacağız. Sonrasında da kullanıcılar, dönüştürme işlevi ile NPXS tokenlerini PUNDIX tokenlere dönüştürebilecektir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir