Polislere ve öğretmenlere hakaret eden CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin çark etti: “Ben de emekli öğretmenim”

featured

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bilecik’teki billboardların yapılan suç duyurusu sonucu kaldırıldığını ve Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve ilgililer hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

İstanbul Sözleşmesi üzerinden öğretmenlere ve polislere hakaret eden Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’e İçişleri Bakanlığından soruşturma…

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin de soruşturma açılmasını değerlendirdi.

“Şiddet uygulayana karşıyım”

Şahin, “Zaten metnin tamamını okursanız, ‘şiddet her nereden ve kimden geliyorsa bu şiddete karşıyız’ diyor. ‘Öğretmen, polis töhmet altında kalıyor. O zaman bütün evli erkekler de töhmet altında kalıyor. Metni okursanız, töhmet diye bir şey yok. Şiddet uygulayana karşıyım, her nereden ve kimden geliyorsa hala da karşıyım. İstanbul Sözleşmesi, 600 vekilimizin onayı ve oy birliği ile geçmiş bir sözleşmedir ve uluslararası niteliği olan sözleşmedir.” dedi.

“Ben emekli öğretmenim”

Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Özellikle, ’öğretmen’ diyebilir miyim, ben de emekli öğretmenim, annem babam da öğretmen. Mümkün mü böyle bir şeyin olması? Metinden cımbızla iki sözcüğü çekerseniz öyle sonuç çıkar. Metnin tamamını okuyun, şiddet neden, kimden geliyorsa karşıyım.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir