OnlyFans’ın seksi yıldızı Baylee Everly’den bomba itiraf! Ailesi bile karşı çıktı…

featured

Amerika Birleşik Devletleri’nin Orlando eyaletinde yaşayan sosyal medya fenomeni Baylee Everly, kız arkadaşıyla uzun süredir ilişkileri olduğundan ve nişanlanma kararı aldıklarından söz etti.

Özel hayatına dair detayları TikTok hesabından yayınladığı videolarla takipçileriyle paylaşan Everly, ailesinin karşı çıktığını söyledi.

Çocukluğundan beri dini kurallara bağlı olan bir ailede büyüdüğünden bahseden Everly, “Biseksüel olduğumu itiraf ettiğimde ailem bu durumu kabul etmedi” dedi.

“BİR SÖZLEŞME İMZALADIM”

Yaklaşık 14 yaşındayken ailesinin kendisine ilişkiler üzerine konuşmalar yaptığını söyleyen Everly, “Bir sözleşme imzaladım. Bu sözleşmeye göre babamın izin verdiği sürelerde ve onun denetiminde bir erkek arkadaşım olabilecekti. Hatta evlenene kadar aramızda hiçbir fiziksel temas olmayacaktı” diye konuştu.

TikTok ve Instagram hesaplarında binlerce takipçisi bulunan Everly, özellikle OnlyFans’taki abonelerinin kimi zaman ilginç isteklerde bulunduğunu açıkladı. Takipçilerinin gaz çıkarttığı videolarını yayınlamasını istediğini ifade eden Everly, “Aslında bu durum çok sık oluyor. Bana da normal geliyor. İsteklerini yerine getirmeye çalışıyorum” dedi.

HAYRANLARINDAN ÖZEL MESAJLAR ALIYOR

Hayranlarının kendisine günaydın dileyen ve şarkı söyleyen videolarını attığını belirten Everly, onlarla aralarında özel bir bağ olduğunu anlattı. İnsanlarla yakın ilişkiler kurmayı sevdiğini dile getiren Everly, “Verecek o kadar çok sevgim var ki, onlarla bu kadar yakından bağ kurabilmek harika” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir