Galatasaray’ın sözleşmesini FIFA onaylamayacak! Mısır kulübünden Mustafa Muhammed için şok iddia…

featured

Mısır kulübü Zamalek’in başkanı Mortada Mansour, Galatasaray’ın bonservisini almayı istediği Mustafa Muhammed ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Zamalek Başkanı Mortada Mansour, Galatasaray’ın 4 milyon Avro serbest kalma bedeliyle Mustafa Muhammed’i alamayacağını belirtti.

20 MİLYON AVRO EDEBİLİR

Sporx’in haberine göre; Mansour açıklamasında, “Mustafa Muhammed bizden ayrılmadan önce yaklaşık 9 milyon Avro’luk teklifi reddetmiştik ama daha sonra 2 milyon dolara kiralanmasına çok şaşırdım. Mustafa Muhammed’te Salah ışığı görüyorum. Onu birkaç milyona satmak mantıksız. Mustafa Muhammed, 20 milyon Avro edebilecek seçkin bir forvet” dedi.

SÖZLEŞME GEÇERSİZ SAYILACAK

Anlaşmanın FIFA tarafından onaylanmayacağını kaydeden Mansour, “Galatasaray’ın yaptığı önceki sözleşme FIFA tarafından onaylanmayacak çünkü imzayı veren kişi yönetim kurulu üyesi değildi” diyerek komite üyelerinin mali konularda belirleyici olamayacağını ifade etti.

Öte yandan Marsilya maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Terim, “Mustafa Muhammed ile ilgili kararımız için daha zamanımız var. Niyetimiz bonservisini almak.” sözlerine yer vermişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir