Müge Anlı Alime Toprak mağdur mu yoksa tehlikeli bir katil mi? Ali Toprak cinayetinde define şüphesi…

featured

Dün Müge Anlı ile Tatlı Sert’te, Alime Toprak çocuklarına ve kendisine işkence yapan eşini öldürdüğünü canlı yayında itiraf etmişti. Olay kamuoyunda bomba etkisi yarattı. Dünden bugüne tartışmalar devam ediyor.

Cinayeti böyle itiraf etmişti

Alime Toprak, Ali Toprak’ı çocuklarına ve kendisine işkence yaptığı için öldürdüğünü itiraf etmişti.

https://twitter.com/destplatformu/status/1352558841431547904

Ekşi Sözlük kullanıcısının anlattıkları

Son olarak bir ekşi sözlük kullanıcısının anlattıkları olaya farklı bir boyut kazandırdı. “paintman” adlı ekşi sözlük kullanıcısı, olayla ilgili şunları yazdı:

“alime olayını başından beri takip eden biri olarak ilk günden katilin alime olduğunu anlamıştım. zira kadının vücut dili adeta “ben katilim” diye bağırıyordu. benim şaşırmama sebep olan şey, itiraf geldikten sonra tek ayak üstünde 40 yalan atan alime’ye milletin “kadına pozitif ayrımcılık” düşüncesiyle inanması oldu.

Elimizdeki verilere bakalım;

1- alime’nin kocası yüklü miktarda define bulmuş. programda anlatıldı.
2- muzcu hasan’la alime çok samimi. öyle ki ayda 100 defa telefonla görüşüyorlar. ailece yemek yiyorlar. yayını izleyenler bililer, muzcu hasan’la bağlantı yapıldığında alime’nin gözlerinin içi gülüyor.
3- alime’nin kocası başının arkasından aldığı darbe ve sonrasındaki darbelerle ölmüş. Burası önemli. başının arkasından aldığı darbe..
4- define ortada yok.
5- alime, müge anlı’ya olayın sebebini daha sonra anlatacağını söylüyor.
6- alime’nin ifadesine göre güya kocası alime’ye şiddet gösteriyormuş. ama nedense alime’den başka bu olayı bilen, duyan yok. neden? çünkü alime’ye göre alime kimseye bunu söyleyemiyormuş.
7- alime’nin bir çocuğu 40 günlükken yıllar önce ölmüş.

şimdi tüm bu bilgiler ışığında. adam ölmüş ve nasıl olsa kendini savunamıyor ya, alime anlattıkça anlatıyor anasını satayım. bizim mallar da kadının gözyaşlarına kanıp ona inanıyor. ama kadın su katılmamış bir psikopat. önceki yalanlarında gördük..

kocasının kendisine serada bıçakla saldırdığını ve kendini korumak için öldürmek zorunda kaldığını söylüyor. şimdi mantıken düşünün. adamın biri bir kadına daracık alanda bıçakla saldırsa kadın nasıl kendini korumak için adama sert bir cisimle ensesinden vurabilir? evet. mantıken düşününce vuramaz. üstelik 7-8 defa vurmuşlar.

müge anlı sordu kendisine, “yanında biri var mıydı” diye. daha önceki yalanlarında olduğu gibi başını eğdi ve 30 saniye düşündükten sonra yanında kimsenin olmadığını söyledi. kadının bugüne kadar ne kadar kolay yalan söylediğini hep birlikte gördük. bugünkü söylediklerinin doğru olduğunu düşündüren nedir?

belli ki ortada bir para ve aşk mevzu var. kadın adama arkadan saldırıp öldürmüş ve adam öldükten sonra da nasıl olsa kendisini savunamayacağı için anlattıkça anlatıyor, ağlıyor. kendine kamuoyu oluşturmaya kalkıyor. bizim mallar da inanıyor.

kadın su katılmamış psikopat. tek sıkıntısı yakalanmak. yoksa adam öldürmüş, öldürmemiş umrunda değil. kadını bence bir tek rahmi bey çözdü. müge anlı ve diğer doktorlar olaya ayıkmadı ve kadına hak verme durumuna geldiler. neden? çünkü kadının iddialarına, öldürdüğü adamın cevap verme imkanı yok.

“çocuklarım, çocuklarım” diyor ama anlaşıldı ki kendileri muzcu hasan’la balık yemeye giderken evde çocuklar abur cuburla karınlarını doyuruyorlarmış. o da hikaye.. derdi çocuk olan kadın, kendisi dışarda mangal yaparken çocuklarını evde bırakıp bisküvi ile karınlarını doyurmalarına izin vermez.

kadın kesinlikle, tasarlayarak cinayetten müebbet almalıdır. bu şekilde bir iddianame ile birlikte, “ben hapisteyken parayı başkalarıyla yiyecek” diye suç ortağını da ihbar edecektir. define büyük çünkü… umarım savcılık makamı bu kadının sahte gözyaşlarına inanmaz..

araştırılsın, 40 günlükken boğularak ölen bebeği bile, başkasından diye alime öldürmüş olabilir.”

Su kuyusunu bile mezar olarak paylaşmış!

Bir Twitter kullanıcısı da, Alime Toprak’ın bir su kuyusunu yıllar önce mezar olarak paylaştığını, kocasını zihninde çoktan öldürmüş olduğunu iddia etti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir