İzmir’de TikTok gerizekalıları Belgin ve Asya, fenomen olmak için iki kız çocuğunu öldüresiye dövdü!

featured

İzmir’in Konak ilçesinde dün sosyal medyada kavga görüntülerini paylaşmak için iki kızı dövdükleri öne sürülen iki çocuk gözetim altına alındı. Dövülen İrem Naz E. (14) ve Hilal K’nin (15) ailelerinin şikayeti üzerine çalışma başlatan polis, olaya karışanlardan ikisinin kimliğini belirledi.

İzmir’in Koan ilçesinde yaşanan olay  15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı yakınındaki parkta meydana geldi. İddiaya göre İrem Naz E. ve Hilal K. isimli kız çocukları, yürüyüş yapmak için parka çıktı.

Parkta kendilerine yaklaşan iki kız çocuğu, ‘Ne bakıyorsun?’ diyerek bir anda kendilerine saldırdı. İki çocuk İrem Naz E. ve Hilal K.’yi öldüresiye döverken, o esnada üç erkek çocuk da o anları videoya çekmeye başladı. Yaklaşık 10 dakika boyunca İrem Naz E. ve Hilal K.’yi darp eden grup, polise yapılan ihbarın ardından olay yerinden uzaklaştı.

Mesaj atıp özür dilediler

Olay geçen 28 Nisan’da Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndaki Demokrasi Meydanı içindeki Mithatpaşa Parkı’nda meydana geldi. Konak Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde 9. sınıf öğrencisi olan 14 yaşındaki Hilal K. ile İrem Naz E, pandemi nedeni ile 17 günlük tam kapanma öncesi görüşüp, sohbet etmek için parkta buluştu. Sohbet ettikleri sırada aniden yanlarına gelen ve isimlerinin Belgin ile Asya olduğu öğrenilen iki kız ‘Ne bakıyorsunuz’ diyerek Hilal K. ile İrem Naz E.’ye saldırdı. Saldırganlarla aynı grupta olduğu iddia edilen erkekler de bu anları cep telefonları kamerası ile kaydedip, daha sonra sosyal medya hesaplarında paylaştı. Olaydan sonra İrem Naz E.’nin babası Osman E. ile Hilal K.’nın babası Süleyman K. Hatay Polis Merkezi’ne giderek saldırganlardan şikayetçi oldu.

Mağdur çocukların aileleri, çocukları için tedavi gördüğü hastaneden aldığı darp raporu ile birlikte saldırganlar hakkında şikayetçi olurken, grupta yer alanları tanıyan bir başka çocuk ise saldırganların bilerek ve isteyerek kavga ettiklerini, o anları sosyal medya hesaplarından paylaşarak fenomen olmak istediklerini öne sürdü.

Çocuk Şubesi ekiplerince gözetim altına alınan Asya Ç. ve Belgin D. adlı kız çocukları, ifade işlemleri için emniyete götürüldü. Öte yandan, saldırganların başka çocukları dövdüğü görüntüler de ortaya çıktı.

İfadeleri alındı

Çevredekiler durumu polise bildirdi. Hastaneden darp raporu alan İrem Naz E. ve Hilal K.’nin aileleri saldırganlardan şikayetçi oldu. Bunun üzerine saldırganlar, sosyal medya hesaplarından özür mesajı attı.

Saldırgan iki kızın sosyal medyada daha önce de tanımadıkları kişileri darbettikleri videoları paylaştıkları öne sürüldü. Yaşanan son olayın ardından da hesaplarını kapattıkları belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüphelilerin Asya Ç. ve Belgin D. olduğunu belirledi. Yaşları 18’in altında olduğu öğrenilen iki kız, ifade vermek için İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’ne çağrıldı. Asya Ç. ve Belgin D.’nin Çocuk Şube’ye gelerek pedagog eşliğinde ifade verdikleri belirtildi.

Dehşet anlarını anlattılar

10 dakika boyunca öldüresiye darp edildiğini söyleyen 14 yaşındaki İrem Naz E., kendileri dayak yerken o anları videoya çeken üç erkek olduğunu fark ettiğini söyledi. Dehşet anlarını anlatan İrem Naz E. şöyle konuştu: “Ben arkadaşımla sahilde otururken bir anda içlerinden birisi ‘Ne bakıyorsun?’ diye bağırıp üzerimize çullandılar. Beni saçlarımdan tutarak havaya kaldırdı. O sırada diğer kız da arkadaşıma saldırdı. O esnada çığlık attığımı hatırlıyorum, başka bir şey hatırlamıyorum. Kafamı yere vurduğu için o anı net olarak hatırlayamıyorum. 10 dakika boyunca darp edildik.

Ben engellemeye çalışıyordum ama bu sefer de tırnaklarını vücuduma geçirdi. Hala başımda, boynumda ve vücudumda ağrılar var. Arkadaşım şeker hastası olduğunu söylemesine rağmen onu da dövmeye devam ettiler. Bu esnada onların dayak atma anını kaydeden 3 kişi fark ettim. 2 kız bize saldırırken, 3 erkek de video kaydı alıyordu. Bunlar bu tarz kavga görüntülerini sosyal medya hesaplarında paylaşarak ünlü olmaya çalışıyorlarmış.”

Saldırgan şahısları sosyal medya üzerinden tanıdığını söyleyen İrem Naz E. ve Hilal K.’nin arkadaşı B.Ö., “Bunlar kendilerinden güçsüz olan insanlara sataşıp kavga ettikleri anı sosyal medyada paylaşarak ünlü olmaya çalışıyorlar. Daha önce kendi sosyal medya hesaplarında yaklaşık 20 tane bu tarz video vardı ama bu olaydan dolayı arkadaşımın ailesi şikayetçi olunca bu videoları kaldırmışlar” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir