Haziran ayında Milan’la sözleşmesi biten Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray’a mı transfer olacak?

featured

Milan ve Hakan Çalhanoğlu’nun menajeri Gordon Stipic bugün de 1,5 saatlik bir görüşme gerçekleştirdi. taraflar yine anlaşmaya varamazken Gianluca di Marzio’nun haberine göre görüşmeler beklenen de olumlu geçiyor.

İtalyan medyasının bir başka haber portalı Calciomercato’ya göre ise Milano kulübü Milli futbolcumuza 2025 yılına kadar geçerli olmak üzere, yıllık 4 milyon eurodan biraz daha az bir rakam önerdi. Görüşmeler olumlu şekilde sonuçlandı ancak yine anlaşma çıkmadı.

Çalhanoğlu’na Galatasaray da talip

Süper Lig’de üst üste aldığı galibiyetlerle şampiyonluk yarışındaki iddisını sürdüren Galatasaray’da önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları başladı. Gedson Fernandes’in kiralık sözleşmesinin sona erecek olması ve Belhanda ile yolların ayrılmak istenmesi, sarı-kırmızılı takımda orta saha transferini zorunlu kılıyor.

Teknik direktör Fatih Terim’in raporuna göre kadro yapılanmasını inşa eden Aslan, listesini oluşturmaya başladı. A Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray’ın orta saha hedefleri arasında bulunuyor. Fatih Terim, Milan ile sözleşme yenilemeyen 27 yaşındaki futbolcunun transferini özellikle istiyor.

Galatasaray paylaşımı taraftarı heyecanlandırdı

AC Milan’da forma giyen ve sözleşmesi Haziran’da bitecek olan Hakan Çalhanoğlu, Instagram üzerinden bıraktığı yorumla Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.

Kontrat için takımlarla görüşmelerini sürdüren Milli yıldız, Galatasaray’ın günaydın paylaşımının altına kalp emojisi bıraktı. Çalhanoğlu’nun bu mesajına binlerce yorum ve beğeni gelirken, taraftarlar da oyuncuyu sarı kırmızılı takıma çağırdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir