Hadise ve Reza Zarrab arasındaki yasak aşkı Ebru Gündeş’e söyleyen kişi ünlülerin falcısı Şengül Boybaş çıktı!

featured

Ebru Gündeş, 11 yıllık eşi Reza Zarrab’a ‘hayatında başka kadınlar’ olduğunu ileri sürerek boşanma davası açmıştı. Bu isimlerden birinin Hadise olduğu iddia edilmişti. Hadise bu iddialardan sonra, “Kimse benim namusa leke süremez” diyerek, sert tepki göstermişti.

Adı Ebru Gündeş’in boşanma sürecinde olduğu Reza Zarrab ile aşk dedikodularına karışan Hadise çileden çıktı: “Bu kadar uzun boylu değil…”

Orkun Ün ise bugün Hürriyet gazetesinin Kelebek’in ekinde kaleme aldığı yazısında, “Reza Zarrab ve Ebru Gündeş’in yıllardır fal baktırdığı biri var. O kadın Zarrab’ın davetiyle Miami’ye gidiyor. ve son gidişinde Zarrab’ın evinde Hadise’yle karşılaşıyor. Olan bitenden kimseye bahsetmemesi isteniyor. Falcı, Ebru Gündeş’e her şeyi anlatıyor” iddiasında bulunmuştu.

Reza Zarrab metresi Hadise’ye Bentley almış! Miami’ye giden falcı neye şahit oldu?

O falcı Şengül Boybaş çıktı!

Onedio’nun iddiasına göre; Hadise ve Reza Zarrab’ın ilişkisini Ebru Gündeş’e söylediği iddia edilen falcının, ‘Atiye’ dizisinin uyarlandığı eser olan ‘Dünyanın Uyanışı’ kitabının yazarı Şengül Boybaş olduğu öğrenildi.

‘Şuşu’ lakaplı Şengül Boybaş, sadece iş insanlarına, ünlülere ve politikacılara fal baktığı, yeni müşteri kabul etmediği ve ne diyorsa doğru çıktığı öne sürüldü.

2017 yılında Reza Zarrab’ın asistanı Sinem Arslan’ın mesajları ortaya çıkmıştı ve Şengül Boybaş’ın ismi ilk olarak orada duyulmuştu. Asistanı Sinem Arslan’a telefondan yazdığı mesajda, “Cezaevinden çıkıp Dubai’ye yerleşebilecek miyim, görüşün bilgi verin” dediği falcının ise Şuşu lakaplı Şengül Boybaş olduğu öğrenilmişti…

Ünlüler, siyasetçiler, iş insanlarının Şengül Boybaş’ı oldukça ciddiye aldığı da söylentiler arasında. Dünyaca ünlü top model Adriana Lima da, Şengül Boybaş’ı görmek için bir günlüğüne İstanbul’a gelmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir