Habertürk’te uğruna iki kişinin işinden olduğu Ebru Baki, hiçbir şey olmamış gibi yayına çıktı! Tepkiler büyüyor…

featured

Habertürk’te istifalar konuşulurken, Ebru Baki’nin sunduğu Para-Gündem programı yayın akışından kaldırılmıştı. Ancak Ebru Baki’nin yayın saatinde ekranlarda olduğu ve programın yayın akışına yeniden eklendiği görüldü.

Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, Para-Gündem programını birlikte sunduğu Ebru Baki’ye ekrandan sahip çıkmış ve “MHP özür dilemeli” demişti. Aydemir ile başlayan kriz, Para-Gündem programının yayından kaldırılmasına kadar uzadı.

Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, Para-Gündem programını birlikte sunduğu Ebru Baki’ye ekrandan sahip çıkmış ve “MHP özür dilemeli” demişti. Habertürk’teki programdan sonra Bülent Aydemir kovuldu.

MHP’nin ‘kokuşmuş’ dediği Ebru Baki’ye sahip çıkan Habertürk Ankara temsilcisi Bülent Aydemir kovuldu!

Aydemir’in gönderilmesinden sonra kanalda bir deprem daha yaşandı. Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz istifa etti. Bülent Aydemir’in yerine ise, Show TV Ankara Temsilciği görevini yürüten Sibel Demirci Erdem’in atandı.

Habertürk TV’de MHP depremi! Bülent Aydemir’in kovulmasının ardından Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz istifa etti

Hiçbir şey olmamış gibi yayına çıktı

Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir’in kovulması ve Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz’un istifası sonrası Ebru Baki’nin programa Haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas ile çıkması dikkat çekti. Baki’nin programda kriz hakkında yorumda bulunmaması programın izleyicilerinden tepki topladı. İşte sosyal medyada yazılanlar:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir