Göztepe’de deprem! Başkan Mehmet Sepil istifa etti…

featured

Spor Toto Süper Lig ekibi Göztepe’nin başkanı Mehmet Sepil, başkanlık görevinden ayrılma kararı aldı.

Haziran ayı içinde yapılacak genel kurulla görevinden ayrılacağını bildiren Sepil, “Değerli Göztepeliler” başlığıyla yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

Haziran ayı içerisinde yapılacak Göztepe Sportif Yatırımlar AŞ Genel Kurulu ile 7 yıldır gururla üstlendiğim Göztepe Spor Kulübü Başkanlığı görevinden ayrılma kararı almış bulunuyorum. Kulübümüzü çok daha iyi noktalara getireceğine inandığım bu adımla yönetimde üstlenmiş olduğum tüm görevler bir İcra Kurulu tarafından yürütülecek olup, yeni bir yapı bayrağı devralana kadar yönetim sistemimiz bu şekilde devam edecektir. Göztepe’miz Türk futbolunun hepimizce malum olan çarpık yapısı içinde parlayan bir yıldız olarak kalmaya devam edecektir.

Mehmet Sepil kimdir?

1955 yılında İzmir’de doğan Mehmet Sepil Göztepe Spor Kulübü’nün 46. başkanıdır. Aynı zamanda Kulüpler Birliği’nde 2019-2021 yılları arasında başkanlık yapmıştır. 2014 yılında Göztepe’yi 7,5 milyon dolar karşılığında satın almış ve kulübün bütün borçlarını üstlenmiştir. Kulüp içerisinde ciddi bir yapılandırma başlatmıştır. 3 yıl içerisinde Göztepe’yi 2. Lig’den, Süper Lig’e çıkarmış ve kulübün 14 yıllık Süper Lig hasretine son vermiştir.

Kulübün birçok giderini kendi cebinden karşılamaktadır. Ek olarak 50’ye yakın yeni futbol okulu, 3 yeni ürün mağazası (Store), Urla Yelken Tesisleri, Adnan Süvari Tesisleri, Büyük Göztepe Akademisi ve Gürsel Aksel Göztepe Stadı (G.A.G.S)’nın açılışlarını ve temel atma işlemlerini yapmış, bütün projelere zemin oluşturmuştur. Küçüklüğünden beri Göztepelidir ve çocukluğu Göztepe kulüp binasının yanında geçmiştir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir