Fenerbahçeli Yönetici Metin Sipahioğlu, Mustafa Cengiz’i hedef aldı: “Çok tehlikeli bir algı operasyonu yapıyor”

featured

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in Ali Koç’a yönelik, “Emniyet mensuplarına sinkaflı küfürler etmiş” sözlerine tepki gösterdi ve “Mustafa Cengiz, Çok tehlikeli bir şey yapıyor” dedi.

 

“MUSTAFA CENGİZ ÇOK TEHLİKELİ BİR ALGI OPERASYONU YAPIYOR”

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’i hedef aldı. Cengiz’in Galatasaray derbisi sonrası başkan Ali Koç’un emniyet mensuplarına sinkaflı laflar ettiği yönündeki açıklamalarına tepki gösteren Sipahioğlu,

 

Mustafa Cengiz, Çok tehlikeli bir şey yapıyor. Bu kadar hadsiz, bu kadar provakasyona devam eden yaklaşımı Fenerbahçe olarak kabul etmemiz mümkün değildir. Fenerbahçe’nin devlete karşı tutumu her zaman ortadadır. Mustafa Cengiz çok tehlikeli bir algı operasyonu yapıyor. Cengiz, Başkanımızın sanki devlete karşı tutumu olduğu algısını yaratıyor. Mustafa Cengiz, yanlış yolda. Tüm diğer yalanlarının yanında bu yalanını da şiddetle kınıyoruz” açıklamasını yaptı.

 

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan ve Sarı Lacivertliler’in kazandığı kadın voleybol takımı maçında Ali Koç’un kendilerinden alkışlamasını istediğini söyleyen Cengiz’i yalanlayan Sipahioğlu, “Bahsedilen voleybol maçında ben de vardım. Maç sonunda takımımızı alkışladık. Galatasaray başkanı da bizim takımı alkışladı, bizim başkanımız da onların takımını alkışladı. Hoş bir görüntü oluştu orada.

Onlara göre de ne büyük bir başkanımız varmış ki ‘Alkışlayın’ diyor alkışlıyorlar. 17 takıma ‘İmza atın’ diyor, imza atıyorlar. Bunu biz yapmadık. Çok büyük iletişim ekibi olarak yapmadık. Her şey kanıtlı bir şekilde ortada. Bir günlük çalışmayla bütün yalanlar somuç bir çalışmayla ortaya dökülmüş oluyor. Bu kadar rahat yalan söylenince, bunlar da kolay bir şekilde ortaya çıkıyor.” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir