Fenerbahçe BEKO’da değişim rüzgarı

featured

Fenerbahçe Basketbol şubesinde belirsizlikler sürüyor. Beko’nun önümüzdeki sezon takımın sponsoru olup olmayacağı merakla beklenirken, basketbolda şubesinde küçülmeye gidileceği artık kesin.

Sarı Lacivertli ekip, mevcut kadrodan en az 5 isimle yollarını ayıracak.

Takımdan ayrılma ihtimali en kuvvetli isimler, Gigi Datome, Kostas Sloukas, Joffrey Lauvergne, James Nunnaly ve Nikola Kalinic.

Datome, Kalinic ve Sloukas takımdan ayrılırsa; Euroleague şampiyonu olan kadrodan 3 sporcu daha artık Fenerbahçe formasını terletmiyor olacak.

Fenerbahçe’nin hangi sporcusu ile hangi takımlar ilgileniyor?

Avrupa’nın en iyi oyun kurucularından olan Kostas Sloukas ile başta Real Madrid ve Olympiakos olmak üzere Avrupa’nın önde gelen ekipleri ilgilenirken, NBA’den de talipleri olduğu gelen bilgiler arasında. Sloukas , kariyerine Avrupa’da devam etmeye sıcak bakıyor.

Euroleague şampiyonluğu sezonu dahil olmak üzere, Fenerbahçe formasını yıllardır terleten Obradovic’in en başarılı öğrencilerinden Gigi Datome, vatandaşı İtalya’nın Euroleague’deki temsilcisi Milano’nun takibinde.

Kalinic’in haricinde Lauvergne ve Nunnaly’nin NBA’e dönme ihtimali çok yüksek.

Obradovic ve yönetimin çok yakında bir toplantı gerçekleşeceği ve yeni bütçeye göre sezon ve kadro planlaması yapacağı öğrenildi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir