Fatih Terim Galatasaray’dan ayrılıyor mu? Fransız devi Lyon’dan flaş teklif!

featured

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e, Fransa’nın köklü kulübü Lyon’un teklif yapacağı iddia edildi.

Fanatik’in özel haberine göre, Olimpik Lyon’da 35 yıldır başkanlık koltuğunda olan Jean Michel Aulas, takımının yıllardır ‘orta sıra’ takımı olarak kalmasından rahatsız.

PETER BOSZ BEKLENENİ VEREMİYOR

Bir dönem Avrupa’nın en elit takımlarından olan, Şampiyonlar Ligi’nde sık sık yarı final-final zorlayan ve Real Madrid’in belalısı olan Lyon, artık Fransa Ligi’nde bile PSG’nin gerisinde kalmış durumda.

Takımın başında çok güçlü bir teknik adam görmek istediğini söyleyen Başkan Aulas, takımın mevcut teknik direktörü Peter Bosz’tan memnun değil.

1987 yılından bu yana başkanlık koltuğunda olan Aulas, Fatih Terim’le görüşmesi için bir menajerlik şirketiyle anlaştı.

“FUTBOLUN KRALI”

Aulas ve şirket, Terim’in parayla ikna edilemeyeceği, ancak güçlü bir proje ile gidilirse teklifi kabul etme ihtimali olduğu konusunda hemfikir.

Hatta Jean-Michel Aulas’un bu görüşmede Terim için, “Le Roi Du Football” yani “Futbolun Kralı” anlamında bir ifade kullandığı da gelen haberler arasında.

Aulas’ın Terim olmazsa alternatif isimler de belirlediği öğrenildi. Lyon, Fransa Ligue 1’de geride kalan 9 haftada 13 puanla 10. sırada yer alıyor.

“BANA 3 SENE VERİN” DEMİŞTİ

68 yaşındaki Fatih Terim ise en son 2000 yılında Fiorentina’yı ve ardından 2001 yılında Milan’ı çalıştırdıktan sonra bir daha Türkiye dışında çalışmadı.

Tecrübeli hoca son olarak Galatasaray’daki yönetim değişikliğinin ardından taraftara “Bana 3 sene verin, iyi bir planlamayla takımı bırakacağım” demişti.

Henüz 6 ayı dolan Terim’in Lyon’un teklifine ne diyeceği merak konusu ancak yurt dışına dönme planı olsa bile ya 2.5 sene sonra ya da Galatasaray’dan gelecek bir ayrılık teklifi nedeniyle bu kararı alması bekleniyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir