Hem suçlu hem güçlü! Emrah Yılmaz, Kadıköy metrosunda saldırdığı Senanur Damgacı’dan şikayetçi oldu…

featured

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda dün akşam saatlerinde Emrah Yılmaz ile Nilgün Damgacı arasında tartışma çıktı.

Emrah Yılmaz isimli şahıs şahıs tartıştığı kadına ve o esnada yanında bulunan kızı Senanur Damgacı’ya bıçak çekerek hakaretler savurduktan sonra olay yerinden uzaklaştı.

Kadıköy Tavşantepe metrosunda bıçaklı saldırgan dehşeti! Korkunç görüntüler…

Emrah Yılmaz isimli şüpheli gece saat 02.30 sıralarında polis ekiplerince yakalandı.

İstanbul’da Kadıköy-Tavşantepe metrosunda tartıştığı kadın yolcuya bıçak çekip dehşeti yaşatan Emrah Yılmaz’ın emniyette verdiği ifadenin ardından adliyeye sevk edildi.

Kadıköy metrosundaki bıçaklı saldırganın fotoğrafı ortaya çıktı! Adı Emrah Yılmaz…

BIÇAĞI BİLETMEK İÇİN YANINA ALMIŞ

Takvim’de yer alan habere göre, Emrah Yılmaz, Emniyet’teki ilk ifadesinde olay günü evden çıkarak Ataşehir Ünalan’a gitmek için Maltepe Huzurevi durağından Kadıköy metrosuna bindiğini söyledi. Evden çıkarken yanına ekmek bıçağını biletmek için gazete kağıdına sararak yanına aldığını öne süren Yılmaz, “Cebimde bıçakla metroya bindim. Oturuyordum. 2-3 durak gittik. Bostancı durağına geldiğimizde ismini bilmediğim, karşımda oturan kapalı bayanın maskesinin aşağıda olduğunu gördüm. Ve bayana nazik bir şekilde korona var maskenizi tam kapatır mısınız dedim. Bu bayan kızgın bir şekilde çekmeyeceğim siz karışamazsınız dedi. Ben birkaç kez uyarmaya devam ettim.” dedi.

“ASTIMIM VAR DEDİM, HAKARET ETTİ’”

Maske konusunda tanımadığı kadınla konuşurken tanımadığı başka bir kadının ‘neden tartışıyorsunuz’ diye kendisine soru sorduğunu söyleyen saldırgan, “Kapalı bayanı savunmaya yönelik bağırarak tam hatırlamadığım sözler kullandı. Ben herkesin hakkını savunuyorum astım hastasıyım ama maske takıyorum dedim. Yanında annesi de vardı. O da bana hakaret etti” diye konuştu.

Kadıköy metrosunda Emrah Yılmaz’ın bıçakla saldırdığı Senanur Damgacı o anları anlattı: “Tekvandocuyum ama…”

“TEKME VE YUMRUK ATTI”

Tartışma nedeniyle metrodaki insanların araya girip kendisini tutmaya çalıştığını söyleyen Emrah Yılmaz, “Bu sırada genç bayan bana döner tekme attı. Karnıma geldi. Beni tutanlar olduğu için karşılık veremedim. Annesi de bana saldırıp tekme ve yumruk attı’ dedi ve kendisine kadınların hakaret ile küfrettiğini öne sürdü. Hakaretlere karşılık hakaret ettiğini belirten Yılmaz, ‘Ben de kendimi korumak üzere bıçağımı çıkardım. Darp ve linç edilmekten kurtulmak, kapıya yönelip ortamdan kurtulmak için çıkardım. Kimseyi hedef göstererek bıçağı sallamadım ve bıçakla tehdit etmedim. 50-60 kişi üzerime geldiği için kendimi kurtarmak adına bıçak gösterdim” dedi.

ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Kozyatağı durağında metrodan indiğini belirten saldırgan indikten sonra metrodakilerin hakaret etmeye devam ettiğini iddia ederek, “Ben kapıdan içeri tekrar baktım, hakaret ettim. Bıçağı göstererek tehdit etmedim. Bu sırada herkes bağırıyordu. Metrodaki kimseyi tanımıyorum. Tek başıma binmiştim metroya” dedi.

Suçlamaları kabul etmediğini söyleyen Yılmaz, kendisine tekme attığını öne süren kadın ve annesinden aynı zamanda maske takmadığını belirttiği kadından davacı ve şikayetçi olduğunu kaydetti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir