Elazığ’da Salih Yılmaz Coşkun tarafından katledilen Bahar Bal’ın son videosu kahretti: “Yaşar mıyım bilmem ama…”

featured

Elazığ’da Bahar Bal isimli genç kadın, sevgilisi olduğu iddia edilen Salih Yılmaz Coşkun tarafından bir barakada bıçaklanarak öldürüldü. Failin cinayet sonrası arkadaşlarını arayıp “Sevgilimi öldürdüm” demesi üzerine kadın cinayetinin ortaya çıktığı, ancak şüphelinin kaçtığı öğrenildi.

Merkeze bağlı Aksaray Mahallesi’nde olay yerine giden failin arkadaşları 19 yaşındaki Bahar Bal’ı kanlar içerisinde hareketsiz görünce polise haber verdi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemede genç kadının vücuduna çok sayıda bıçak darbesi alarak öldürüldüğü tespit edildi. Bal’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan kaçan fail Coşkun’un uyuşturucu ve darptan birçok suç kaydı bulunduğu, daha önce de bir kadını darp ettiği öğrenildi. Kadın cinayetine ilişkin soruşturma sürüyor.

“22 yıl daha yaşar mıyım bilmem ama…”

Herkesin ismini “Bahar Bal” olarak bildiği Emine Fulya Akçelebi’nin takma ismiyle açtığı sosyal medya hesabından yaklaşık 3 hafta önce playback yaparak paylaştığı videoda “22 yaşındayım, 22 yıl daha yaşar mıyım” ifadelerinin yer aldığı görüntüler kaldı.

Kızlarının öldürüldüğünü öğrenen aile ise bugün hastane morguna geldi. Otopsi işlemlerini bekleyen acılı ailenin, kızlarının katilinin yakalanıp en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Emine Fulya Akçelebi’nin son videosundaki “Yaşım 22. Bir 22 yıl daha yaşar mıyım bilmem ama bu gözlerime çöken ağırlığın elbet hesabını sorarım.” sözleri yürekleri dağladı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir