Ekrem İmamoğlu’nun balık keyfinin maliyeti 46 bin 780 TL! Hesap, İBB kasasından mı ödendi?

İBB Başkanı İmamoğlu’nun İngiliz büyükelçisi ile balık keyfinin maliyeti ortaya çıktı.

featured

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul kar altındayken ve İstanbullu kar çilesi yaşarken İngiliz Büyükelçi ile yediği yemeğe 46 bin 780 TL hesap ödediği iddia edildi.

“O RESTORANIN 23 YILLIK MÜŞTERİSİYİM”

İBB Başkanı İmamoğlu, kamuoyunda büyük tepki çeken “balık keyfi”ni savunmak için “1 saatlik yemek” demiş ancak yemekte 3 saat kaldığı tespit edilmişti.

Bu kadar yoğun bir gündemde çalışırken, 1 saat yemeğe gitmemin gündeme taşınmasını şaşkınlıkla takip ediyorum. Bir büyükelçiyle yenilen bir yemekten bahsediyoruz. Yaklaşık 20-25 gün önce buluşma gününü netleştirmiştik. Gideceğimiz mekan da belliydi. Bu gizli bir yemek değil. Gidip görürseniz her yeri de pencere. 23 yıldır oranın müşterisiyim.

YEMEĞİN MALİYETİ 46 BİN 780 TL ÇIKTI

İBB Başkanı İmamoğlu’nun skandal yemeğe ödediği rakam ise dudak uçuklattı. Balıkçı Kahraman’da İngiliz Büyükelçi ile yenilen yemeğin faturasının 46.780 TL olduğu iddia edildi.

FATURA, İBB KASASINDAN MI ÖDENDİ?

İstanbulların hizmetinde olmayan kar küreme araçlarının eskortluk ettiği Balıkçı Kahraman sefasının 46.780 liralık faturasını İmamoğlu’nun kendi cebinden mi yoksa İBB kasasından mı ödediği merak ediliyor.

 

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir