Deplasmanda Yeni Malatyaspor’a konuk olan Fenerbahçe umduğunu bulamadı! Maç sonucu: 1-1

featured

Süper Lig’de 33. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Yeni Malatyaspor’a konuk oluyor. Milli aranın ardından iç sahada Denizlispor’u tek golle geçen ve zirveye ortak olan Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor karşısında kazanıp zirve takibini sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Kritik mücadele saat 19.00’da başladı. Müsabakayı hakem Halis Özkahya yönetti.

Maçın 17. dakikasında sarı lacivertlilerin golü Enner Valencia’dan geldi. Yeni Malatyaspor ise 35. dakikada Mustafa Eskihellaç’ın golü ile beraberliği yakaladı ve maçın skorunu belirlemiş oldu.

 

Pelkas maça yedek kulübesinde başladı
Bu sezon Süper Lig’de 23 maçın 22’sinde ilk 11 başlayan Dimitris Pelkas, Yeni Malatyaspor deplasmanına yedeklerde yer aldı

Yeni Malatyaspor’da 6 futbolcu eksi oynadı

Yeni Malatyaspor, 6 futbolcusunun Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Olcay Şahan ve Zeki Yavru, sakatlıkları nedeniyle bu akşam forma giyemeyecek. Teenage Hadebe ise kart cezalısı.

Fenerbahçe’de ise Sadık Çiftpınar’ın yanı sıra takımdan ayrı çalışan Diego Perotti ve Mesut Özil, bu maçta oynamadı. Covid-19 testleri negatife dönen Nazım Sangare ile Papiss Cisse ve gribal enfeksiyon geçiren Harun Tekin kadroda yer almadı.

İLK 11’LER

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Chebake, Semih Kaya, Wallace, Kerim Hafez, Mustafa Eskihellaç, Acquah, Mallan, Fofana, Adem Büyük, Tetteh

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Serdar Aziz, Szalai, Caner, Gustavo, Ozan, İrfan, Valencia, Osayi, Samatta

Fenerbahçe’nin yedekleri: Ertuğrul, Lemos, Sosa, Mert, Pelkas, Ferdi, Tisserand, Thiam, Sinan, Novak

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir