Denizli’de liseli öğrencilerin kavgasında kan aktı! Bıçaklı kavgadan dehşet görüntüler…

Denizli'de kavga eden liselilerin videosu sosyal medyaya damga vurdu. Okul çıkışı yaşanan kavgada kalabalık grup liseli bir çocuğu defalarca bıçakladı.

featured

Denizli’de liseli iki grup arasında çıkan kavgada bir grup öğrenci, liseli çocuğu defalarca bıçakladı.

Olay, öğle saatlerinde Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Liseli 2 grup öğrenci, okul çıkışında henüz bilinmeyen nedenle caddede tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışması sonucu erkek öğrenciler, birbirleriyle kavga etti.

LİSELİLERİ AYIRAMADILAR

Bir süre küfürleşerek kavga eden öğrencileri, araya giren öğretmenleri ayırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmanın büyümesiyle bir öğrenci yaralandı. Çevredekilerin ve polis ekibinin müdahalesi ile sona eren kavga ardından yaralanan öğrenci ambulans içerisinde tedavi edildi.

ÖĞRENCİNİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Tedavisine başlanılan öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis, bir kişinin yaralandığı kavgaya karıştığı iddia edilen öğrencilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İşte kavgadan görüntüler:

https://streamable.com/d0us1y

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir