Cumhurbaşkanı Erdoğan hızını alamadı: “Bay Kemal, Bay Meral”

featured

AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Erdoğan, “Bu kadro ile 2023’e ulaşacağız” dedi, Sedat Peker’in videoları ile ortaya çıkan siyasi gerilime ilişkin, “İçişleri Bakanımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.

“Ülkede mikserler var.” diyerek söz konusu iddialar hakkındaki görüşlerini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu hedef alan saldırıların ardında ülkemizdeki huzurun sağlanması var. İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız, yanında olacağız. Binali Yıldırım’ın da oğlu üzerinden hedef alınması asıl niyeti gösteriyor. Ülkemize yönelik hiçbir saldırıya eyvallah etmedik, bu tezgahı da bozacağız. Hedef bakanımız değil, güçlü Türkiye’dir” sözleriyle Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım’a destek oldu.

https://habermotto.com/cumhurbaskani-erdogandan-sedat-pekerle-ilgili-ilk-yorum-suc-ceteleriyle-kimin-yurudugunu-milletimiz-biliyor/

“Bay Kemal, Bay Meral…”

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Şimdiye kadar nasıl şahsımız, partimiz ve Çalışma arkadaşlarımız üzerinden ülkemize yönelik hiçbir saldırıya eyvallah etmediysek bu tezgahı da Allah’ın izniyle bozacağız hiç endişeniz olmasın. Buradan sesleniyorum. Bay Kemal, Bay Meral, size buradan ekmek çıkmaz boşuna uğraşmayın” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir