Chiliz Coin nedir? CHZ Coin nasıl alınır? Chiliz coin güvenilir mi?

featured

Kripto para birimleri arasında öne çıkan CHZ coin hakkında bilgiler araştırılıyor. Kripto para birimlerinde yaşanan fiyat artışları ekonomiyle ilgilenen pek çok insanın ilgisini çekiyor. Chiliz (CHZ) Coin nedir? CHZ coin ne kadar, kaç TL, yorum ve grafiği!

CHZ coin nedir?

CHZ coin Spor ve e-spor dünyasında yaygınlaşan kripto para birimidir. Alexandre Dreyfus ve arkadaşları tarafından 14 Şubat 2018’de piyasaya sürülmüştür. CHZ, Socios.com platformunun hizmet token’ı olarak kullanılmaktadır.

Ethereum ağı üzerinde oluşturulan ve bir ERC-20 token’ı olan Chiliz (CHZ),spor ve eğlence kuruluşlarına, izleyicileriyle etkileşim kurmalarına ve onlardan para kazanmalarına yardımcı olmak için blockchain tabanlı araçlar sunar.

Socios ve Chiliz ekibi birçok önde gelen spor kulübü ile ortaklıklar imzalayıp, taraftarların Chiliz Coin kullanımı sayesinde takımlarının aldıkları kararlarda söz sahibi olabilmesini hedefliyor.

CHZ Coin hakkında çok fazla yorum mevcut. Chiliz Galatasaray ile yaptığı ortaklıkla sesini duyursa da daha önce Juventus ile yapılan anlaşma projenin dünya çapında dikkat çekmesini sağlamıştı. Kripto para dünyasında her şeyin pazarlama ve kullanım alanına bağlı olduğu düşünülecek olursa, CHZ ilerleyen yıllarda değer kazanmaya devam edebilir gibi gözükmekte.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir