Beşiktaş, Sporting Lizbon’a 4-1 yenildi! Kornerden gelen goller taraftarı çıldırttı…

featured

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş Vodafone Park’ta büyük bir yıkım yaşadı. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta Sporting Lizbon’a 4-1 mağlup oldu ve grubun 3. maçından da puan çıkaramadı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Beşiktaş maçın başında girdiği pozisyonlarda skoru bulamadı. Sporting 15. dakikadaki korner organizasyonunda kaptanı Coates’le öne geçti. Bu golden sonra rakip kalede baskı kuran siyah-beyazlılar, Pjanic’in asistinde Larin’in ayağından bulduğu golle 24. dakikada skora dengeyi getirdi.

3 PUANLA 3. SIRADA

Portekiz ekibi, 27. dakikada yine bir korner vuruşunda tıpkı ilk goldekine benzer bir organizasyonla Coates’le yeniden öne geçti. Karşılaşmanın 44. dakikasında ise Sarabia farkı 3’e çıkarırken 90. dakikada Paulinho maçın skorunu belirleyen golü attı.

Temsilcimiz 4-1 kaybettiği maçın ardından puansız olarak grup sonuncusu olurken Sporting 3 puanla 3. sıraya yerleşti.

VAR KARARLARI MAÇA DAMGA VURDU

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3’üncü maçında Beşiktaş sahasında Sporting Lizbon’u konuk ederken VAR kararları 90 dakikaya damgasını vurdu.

Skor 2-1’ken Beşiktaş’ın kazandığı korner öncesi VAR odasının uyarısı ile önceki pozisyona dönen Sloven hakem, stoper Vida’nın topa elle müdahale ettiği görüşüne vardı ve penaltıyı verdi.

Gol sonrası Beşiktaş, Teixeira’nın vuruşu ile farkı azalttı. Ancak VAR odası bir kez daha uyardı ve Beşiktaş’ın golü ofsayt gerekçesiyle geçersiz kılındı.

PJANIC FORMASINA KAVUŞTU

Beşiktaş’ta Sporting maçına 11’de başlayan diğer bir isim ise Miralem Pjanic oldu. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan ve Başakşehir maçının kadrosuna da dahil edilmeyen Pjanic, Sporting maçıyla birlikte formasına kavuştu. Yıldız oyuncu, Sporting mücadelesinde ilk 11’de görev aldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir