Aşk-ı Memnu’nun Beşir’i yıllar sonra ortaya çıktı! Baran Akbulut’un inanılmaz değişimi…

featured

‘Aşk-ı Memnu’ dizisinde canlandırdığı ‘Beşir’ karakteriyle tanınan Baran Akbulut, yıllar sonra yeni imajı ile adından söz ettirdi. 37 yaşındaki oyuncunun son hali sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Saçlarını uzatan 37 yaşındaki oyuncunun son halini görenleri bir hayli şaşırttı. Oyuncu için “Yolda görsem tanımam” yorumları yapıldı.

Baran Akbulut, ‘Aşk-ı Memnu’dan sonra ‘Kuzgun’, ‘Yedi Güzel Adam’ ve ‘Aşkın Yolculuğu Yunus Emre’ gibi yapımlarda rol almıştı.

Akbulut şimdilerde yeni bir proje için hazırlanıyor. Cem Yılmaz’ın ‘Erşan Kuneri’ dizisinde rol alacak.

Baran Akbulut kimdir?

Türk dizi tarihinin en önemli yapımları arasında yer alan Aşk-ı Memnu dizisinde yer alan Baran Akbulut, geçirdiği değişimle gündeme oturdu. Aşk-ı Memnu dizisinde Beşir karakterine hayat veren Akbulut, değişimiyle herkesi şaşırttı.

12 Nisan 1984’te hayata gözlerini açan Akbulut, İstanbul doğumludur. Üniversite eğitimini Eskişehir’de alan Akbulut, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro mezunudur. Buradan mezun olduktan sonra oyunculuğa başlayan Akbulut, ilk olarak fenomen dizi Aşk-ı Memnu’da yer almıştır. Aşk-ı Memnu’da Beşir karakterine hayat veren Akbulut, bu diziyle büyük bir çıkış yapmıştır ve tanınırlığını arttırmıştır.

Aşk-ı Memnu’nun ardından, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Yedi Güzel Adam gibi dizilerde yer alan Akbulut, son olarak Star TV’de yayınlanan Kuzgun adlı dizide yer almıştır. Dizilerin yanı sıra beyaz perdede yer alan Akbulut, Çanakkale 1915, Son, El Yazısı, Usta gibi filmlerle de izleyici karşısına çıkmıştır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir