Nilüfer Belediyesi, tarım alanlarını tehdit eden kaçak yapılaşmaya karşı denetimlerini sürdürüyor. Ekipler, mevzuata uygunluk denetimleri ve saha kontrolleri sonucunda tespit edilen kaçak yapıları yıkım işlemleriyle bertaraf ediyor.
Son işlemler kapsamında Ürünlü ve Alaaddinbey mahallelerinde iki ayrı noktada müdahale gerçekleştirildi. Ürünlü Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edildiği belirlenen ve depo olarak kullanılan yapının yıkımı, malzemelere zarar verilmeden tamamlandı.
Bir sonraki etapta Alaaddinbey Mahallesi bulunuyordu. Burada da depo amacıyla inşa edilen 450 metrekarelik kaçak yapı, iş makineleriyle ortadan kaldırıldı. Böylece toplamda 2 bin 250 metrekarelik kaçak yapı yıkılmış oldu.
Çalışmalar sırasında güvenlik önlemleri polis ve zabıta ekiplerince sağlandı. Tedbir amaçlı sağlık ekipleri ise olay yerinde hazır bulundu.
SPOR
10 Ağustos 2026SPOR
10 Ağustos 2026GÜNDEM
10 Ağustos 2026KÜLTÜR-SANAT
10 Ağustos 2026YAŞAM
10 Ağustos 2026YAŞAM
10 Ağustos 2026KÜLTÜR-SANAT
10 Ağustos 2026
1
Kastamonu Zonguldak’a Bağlanıyor, İnebolu’nun Akıbeti Belirsiz
6877 kez okundu
2
Kartepe’de Camiler 3 Aylar İçin Özenle Temizlendi
4188 kez okundu
3
Başkan Altay, KKTC’de Güzelyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası Açılışına Katıldı
3863 kez okundu
4
Bomba Gibi Gelişme: Ankara’dan Trablus’a Giden Uçakta Şok Gelişmeler ve Gizemli İrtibat Kesildi!
3850 kez okundu
5
Düşen Uçak Hakkında RTÜK’ün Acil Uyarısı
3766 kez okundu