Bir dizi toplantıyı kapsayan görüşmede, Fenerbahçe Spor Kulübü heyeti Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’nu makamında ziyaret etti. Görüşmede, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Çağatay Özdoğru ile Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Bora Kaya, Erkek Basketbol Şube Sorumlusu Cem Ciritci ve Beko Genel Menajeri Derya Yannier de hazır bulundu.
Toplantı, Turkcell Basketbol Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirildi ve Türk basketboluna yönelik kapsamlı konuların ele alınması amacıyla sürdürüldü. Taraflar, federasyon ile kulüp arasındaki iş birliği ve sporun geliştirilmesine yönelik başlıklar üzerinde görüş alışverişinde bulundu.
Görüşmenin sonunda, Bora Kaya katılımcılar arasında yer aldı ve Türkoğlu’na 15 numaralı formayı takdim etti. Türkoğlu ise karşılık olarak Seramik Basketbol Topu hediye etti. Taraflar, Türk basketbolunun mevcut durumu ve geleceğe yönelik ortak çalışmalar için mutabık kaldı.
SPOR
18 Temmuz 2026SPOR
18 Temmuz 2026GÜNDEM
18 Temmuz 2026KÜLTÜR-SANAT
18 Temmuz 2026YAŞAM
18 Temmuz 2026YAŞAM
18 Temmuz 2026KÜLTÜR-SANAT
18 Temmuz 2026
1
Sinopspor Kadın Hentbol Takımından Farklı Galibiyet
6926 kez okundu
2
Sadettin Saran’dan Sert Açıklama: “İtibar Suikastı Yapılıyor”
3438 kez okundu
3
Devlerin Transfer Gündemi Şekilleniyor
3403 kez okundu
4
Fenerbahçe’den TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu’na Ziyaret
3272 kez okundu
5
Beşiktaş Kadıköy’de Son Dakikada Galibiyeti Değerlendirdi
3254 kez okundu