Zorlu PSM dijital konser serisi başlıyor

featured

#PSMyleKal dijital konserlerine devam eden Zorlu PSM, TLVSOUND adlı yeni bir serinin daha başlayacağını duyurdu. 3-14 Haziran 2020 tarihleri arasında Zorlu PSM’nin Instagram ve Facebook sayfasında gerçekleşecek TLVSOUND konser serisinde, Anna RF, Boom Pam, Noga Erez ve Yemen Blues gibi isimlerle, rock müzikten pop’a, elektronik’Ten etnik müziğe dört farklı etkinlik gerçekleşecek.

 

 

ANNA RF – 3 HAZİRAN ÇARŞAMBA

Etno elektronik grubu Anna RF 3 Haziran Çarşamba günü dinleyicileriyle buluştu. Yaptıkları müziğin temelinde pozitif mesaj vermek, birlik ve beraberliğin önemini vurgulamayı amaçlayan grup 2012’den bu yana Almanya, Hindistan, İsviçre, İskoçya, Türkiye, Polonya, Portekiz ve Rusya gibi birçok ülkenin festivallerinde doğu ve batı kültürünü buluşturuyor.

BOOM PAM – 5 HAZİRAN CUMA

Elektrogitar, tuba, klavye ve davuldan oluşan saykodelik-surf-rock grubu Boom Pam, 2003 yılında Tel Aviv’de bir araya gelerek, 2014 yılında Selda Bağcan ile yaptıkları iş birliği ile öne çıkmıştı. Facebook ve Instagram hesabında gerçekleşecek TLVSOUND özel konseri 5 Haziran’da saat 22:00’de.

Boom Pam - Tamid Levad - YouTube

NOGA EREZ – 11 HAZİRAN PERŞEMBE

Berlin merkezli plak şirketi City Slang’e bağlı şarkı yazarı ve yapımcı Noga Erez, Ortak yapımcısı Ori Rousso ile iş birliği içinde yaptığı müzik, elektronik, hip hop ve pop müziğin daha fiziksel dinamik unsurlarından yararlanıyor. 2016 yılında Rio Olimpiyatları’nın müzik etkinliklerinde ülkesini temsil eden sanatçı, 2017 yılında çıkardığı ‘’Off the Radar’’ albümünden sonra Primavera Sound, SXSW, Pitchfork Paris, Roskilde, gibi festivallerde yer aldı.

Noga Erez: transgressive city slang! - Songful - Medium

YEMEN BLUES – 14 HAZİRAN PAZAR

2010 yılında Ravid Kahalini tarafından kurulan ve geleneksel Yemen müziklerini farklı tarzlarla harmanlayan, 2019 yılında %100 Studio’da sahne alan Yemen Blues sound’unu Batı Afrika tınılarıyla funk, mambo ve soul’a uzanan çağdaş ritmlerle birleştirerek oluşturuyor.

Yemen Blues - Seas of Stars | ימן בלוז - ימים של כוכבים - YouTube

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir