Zincirlikuyu Metrobüs Durağı daha kalabalıktı! İmamoğlu, Rize ve Trabzon’da boş meydanlara seslendi

İstanbul'u harabe şehre çeviren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, başarısızlıklarını örtmek için PR ve reklam çalışmalarına ayırdığı bütçe ile çok eleştirilmişti. Gözünü Cumhurbaşkanlığı adaylığına diken İmamoğlu, bayram ziyaretine gittiği Rize ve Trabzon'da büyük şok yaşadı. HDP-PKK ile arasına mesafe koymadığı için Rize ve Trabzonluların tepki gösterdiği İmamoğlu boş meydanlara seslendi. Hatta İmamoğlu'nun konuşma yaptığı saatlerde yönetemediği şehirdeki Zincirlikuyu Metrobüs Durağı bile İmamoğlu'nun mitinginden daha kalabalıktı.

featured

Rize ve Trabzon’da boş meydanlara konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyada dalga konusu oldu. İstanbul’u yönetmek dışında her şeyi yapan İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için zemin yokladığı Rize ve Trabzon’da karşılaştığı manzara karşısında oldukça sinirlendiği ve CHP il başkanlarına tepki gösterdiği öğrenildi.

METROBÜS DURAĞI BİLE DAHA KALABALIK

İmamoğlu’nun Rize ve Trabzon’da boş meydanlara konuştuğu saatlerde ise İstanbul’daki metrobüs duraklarında büyük izdiham vardı. Onarımı ve bakımı yapılamadığı için sürekli arızalanan metrobüslerin gecikmesi sebebiyle duraklarda büyük kalabalıklar oluştu.

İstanbullular, şehrin Karadeniz gezisinde olan belediye başkanı İmamoğlu’na sosyal medyadan tepki gösterirken Rize ve Trabzon’daki boş meydanlar dalga konusu oldu.

https://twitter.com/Efe__siirtli_/status/1521459796771282944?s=20&t=T0Pw_8hIDiaN0K1aJKcMIQ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Rize’de şok! Boş meydanda kendi konvoyundakiler ile bayramlaştı

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir