Ünlü fenomen Zilan Irmak Avşar ile dünya güzeli Gizem Şahin kapıştı: ‘Kızının yanında seks partisi verip kocasını aldatıyor’

Ünlü sosyal medya fenomeni Zilan Irmak Avşar, Miss Freedom of the World 2019'da birincisi arkadaşı Gizem Şahin'den şikâyetçi oldu. Avşar, kendisine iftira attığını ileri sürdüğü Şahin'in sosyal medyada ve ortak çevresinde hakkında söylediği sözler nedeniyle psikolojik bunalıma girdiğini, travma yaşadığını ve tedavi görmek zorunda kaldığını söyleyerek, 5 yaşındaki kızının da zarar gördüğünü ileri sürdü.

featured

Ünlü sosyal medya fenomeni Irmak Avşar’ın beş yaşında bir kızı vardı.

Ünlü fenomenin kendisi gibi sosyal medya fenomeni olan yakın arkadaşı Miss Freedom of the World 2019 birincisi Gizem Şahin‘le araları geçtiğimiz günlerde bozuldu.

İddiaya göre Şahin, yakın arkadaşı ile aralarının bozulması ardından sosyal medya üzerinden Avşar’a yönelik çeşitli isnatlarda bulundu.

Ortak arkadaşları ve ortak mekanlarda bulunduğu sırada Avşar’ın beş yaşındaki kızının yanında seks partisi verip uyuşturucu madde içtiğini söyleyen fenomen Şahin, eski arkadaşının kocasını aldattığını da iddia etti.

EN YAKIN ARKADAŞIYDI

Arkadaşının kendisi hakkındaki sözleri sonrası psikolojik olarak büyük bir travma yaşayan genç fenomen Avşar, psikolojik destek almaya başladı.

Milyonlarca takipçisi olan sosyal medyada kendisini hedef göstererek küfürler hakaretler ve tehditler içeren mesajlar paylaştığını ileri sürdüğü arkadaşının cezalandırılmasını isteyen ünlü isim savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Avşar, şikayet dilekçesinde Gizem Şahin’in kendisi hakkında ileri sürdüğü iddiaların hayal ürünü olduğunu, bunu bilmesine rağmen kendisine zarar vermek için iddialarına devam ettiğini söyledi.

Beş yaşındaki kızının psikolojik olarak arkadaşları tarafından duyduğu sözel nedeniyle bunalıma girdiğini ve içine kapanık bir çocuk olmasına neden olduğunu ileri sürerek yaşadığı psikolojik travma nedeniyle tedavi gördüğünü belirten fenomen Avşar, Gizem Şahin’in cezalandırılmasını istedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir