‘Yok artık’ dedirten olay! Zeytinyağı diye satılan tenekeden yeşil sıvı çıktı..

Bir ev hanımı marketten 350 TL vererek aldığı zeytinyağı tenekesinin içinde yeşil sıvının olduğunu gördü. Genç kadının tenekeden çıkan sıvıyı sosyal medyadan gösterdiği görüntüler şaşkınlık yarattı.

featured

Son günlerde tedarik krizi ve zam gelecek endişesiyle marketlerde ayçiçek yağı ve zeytinyağı için izdiham yaratan vatandaşların, aldıkları ürünün ne kadar kaliteli olup olmadığını bilmedikleri ortaya çıktı. Bunu ortaya çıkaran ise sosyal medya kullanıcısı olan bir ev hanımı oldu.

Yağ krizi şuan Türkiye gündeminin bir numaralı konusuyken ev hanımı genç kadın akıllara durgunluk veren bir paylaşımda bulundu. Aldığı yağın kalitesini çektiği video ile sosyal medya hesabından yayınlayan kadının paylaşımı kullanıcılara ‘pes artık’ dedirtti.

TENEKEDEN YEŞİL RENK SIVI AKTI

Kadın kullanıcı marketten satın aldığı zeytinyağının sarı olmasını beklerken tenekeden tam olarak ne olduğu belli olmayan rengi yeşil sıvı akmaya başladı. Genç kadın aldığı ürünün markasını da videoda gösterirken ürünün web sitesine girildiğinde ise adı geçene zeytinyağının piyasa fiyatının 350 TL olduğu görüldü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir