Zeytin Ağacı dizisi nerede çekiliyor? Zeytin Ağacı dizisinin konusu ve oyuncuları…

Neflix yapımı Zeytin Ağacı’nın ilk sezonu yayınlandı. Dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler bulunuyor. Peki Zeytin Ağacı nerede çekiliyor? Zeytin Ağacı dizisinin oyuncuları kimdir? İşte konusu…

featured

Zeytin Ağacı dizisi konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Senaryosunu Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı Zeytin Ağacı dizisinin oyuncuları arasında Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yilmaz, Murat Boz, Fırat Tanış gibi isimler bulunuyor.

ZEYTİN AĞACI DİZİSİ KONUSU

Üniversite yıllarında tanışan Ada, Sevgi ve Leyla’nın yıllardır devam eden güzel bir dostlukları vardır. Başarılı bir cerrah olan Ada, idealist bir avukat ve kariyer yapmayan Leyla.. Ada, Sevgi ve Leyla’nın “rakı, balık, Ayvalık” olarak başlayan macerası, onları geçmişleriyle barıştırırken kendi yaşamları için yepyeni kararlar almalarını sağlar.

Ada, Sevgi’nin Ayvalık’ta alternatif bir terapiye katılma isteğine gönülsüzce razı olunca üç kız arkadaş yola koyulur. Ada hiç ummadığı biriyle karşılaşır ve eski yaralar depreşir.

Kızlar, Zaman Bey’in seansına katılır. Ada şüpheci davranırken, Leyla’nın boğulma korkusunun nedeni anlaşılır. Ada, İstanbul’da hem sevindirici hem üzücü haberler alır.

ZEYTİN AĞACI DİZİSİ OYUNCULARI

Zeytin Ağacı dizisi oyuncuları arasında Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yilmaz, Murat Boz, Fırat Tanış, Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu, Füsun Demirel, Umut Kurt yer alıyor.

Tuba Büyüküstün, Murat Boz, Seda Bakan, Rıza Kocaoğlu bir arada! Netflix’in yeni Türk dizisi Zeytin Ağacı’ndan ilk fragman geldi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir