Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ve Tolga Akış’tan kötü haber…

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, menajer sevgilisi Tolga Akış'la 7 Temmuz 2021'de Çeşme'de evlenmişti. Zeynep Bastık ile Tolga Akış cephesinden kısa süre önce sevenlerini üzen haber gelmişti. Ünlü çift boşanma kararı almıştı. Çift tek celsede boşandı.

featured

Yaptığı cover’lar ile adından sıklıkla bahsettiren şarkıcı Zeynep Bastık 2 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla gündeme geliyor. Bastık, sevgilisi Tolga Akış ile geçtiğimiz Temmuz ayında hayatını birleştirmişti. Ancak evlenmelerinin üzerinden daha 1 yıl geçmeden ünlü çift boşanma kararı almıştı.

Pop müziğin son dönemde yıldızı parlayan ismi Zeynep Bastık, menajerliğini de yapan reklamcı Tolga Akış’la 3 yıllık beraberliğin ardından 7 Temmuz 2021’de Çeşme’de evlenmişti.

Ünlü çiftin cephesinden şaşırtan bir haber geldi. Tolga Akış ve Zeynep Bastık boşanma kararı aldı.

Güzel şarkıcı Zeynep Bastık, evliliği bitirmek konusunda eşiyle anlaşmaya vardı. Basrık ardından birlikte yaşadıkları Levent’teki evden ayrıldı ve kendine Ulus’ta bir daire kiraladı.

Geçtiğİmiz yıl Temmuz ayında evlenen çift, evliliklerinde 1 yılı doldurmadıkları için kanunen anlaşmalı boşanma davası açamıyor. Ünlü çiftin bu yüzden mahkemeye temmuz ayında başvuracağı öğrenilmişti.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

Ayrılacaklarını duyuran ikilinin boşanma süreçlerine ilişkin yeni bir paylaşım geldi. Tolga Akış dün resmi bir belgeyi sosyal medya hesabından paylaştı. Çiftin, 6. Ankara Aile Mahkemesi’nde tek celsede boşandıkları öğrenildi.

Zeynep Bastık, sosyal medya hesabı Instagram’dan boşanma haberlerini doğruladı. Bastık, ” Birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz” demişti.

Boşanma iddiasını doğrulayan Tolga Akış, evlilik birliğini yürütemediklerini, ancak aralarında bir sorun olmadığını söyledi.

Tolga Akış, “Evet, iddia doğru. Biz boşanma kararını bir süre önce almıştık ama evden yeni taşındı. Aramızda dargınlık, küskünlük yok. Husumet asla yok. Evlilik herkesin kaldırabileceği bir şey olmayabilir.

Benim hayatta en yakın arkadaşım Zeynep. Onun en yakın arkadaşı da benim. Birlikte çalışmaya devam ediyoruz, iki günde bir buluşuyoruz. Geleceğe yönelik planlarımız da var. Biz bambaşka bir bağ yaşıyoruz. Eş olmanın ötesinde bir ilişkimiz var” ifadesini kullandı.

Samimi dansları çok konuşulmuştu! Zeynep Bastık ve Edis’ten yeni dans

BİZDEN İHANET ÇIKMAZ

Tolga Akış, boşanmaya ihanetin mi yol açtığı sorusunu şöyle yanıtladı:

“Biz evlilik işini kıvıramadık. Hiç aramız bozulmasın, tartışmayalım dedik. Mutlaka ihanet yüzünden bittiğini söyleyenler olacaktır. Ama benden de Zeynep’ten de öyle bir şey çıkmaz.”

Ünlü şarkıcı Edis ile meslektaşı Zeynep Bastık’ın geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan dans videosu sosyal medyada gündem olmuştu.

Zeynep Bastık ve Edis’in samimi halleri sosyal medyada tartışma yaratmıştı.

Geçtiğimiz temmuz ayında üç yıldır birlikte olduğu reklamcı Tolga Akış ile evlenen Zeynep Bastık’a, “Zeynep’in eşi bu duruma ne diyecek” yorumları yağmıştı.

Ünlü şarkıcı Edis, “Her şeyden önce biz Zeynep’le aileyiz. Zeynep benim kardeşim, eşi menajerim” demişti.

Tolga Akış’la boşanma kararı alan Zeynep Bastık konuştu: ‘Boşanıyoruz ama…’

“ÖNCE GÜLDÜM AMA SONRASINDA ÜZÜLDÜM”

Yazılanlara gülüp geçtiğini söyleyen Edis, “Orası bir sahne ve bizi izleyen 300 kişi var. Biz bir performans sergiliyoruz ve Zeynep’in şarkısını canlandırıyoruz.

Önce söyleyenlere gülüp geçtim ama sonrasında üzüldüm.

Küçük bir kesitle yargılandık ve bu durum üzücü bir hal aldı” ifadelerini kullanmıştı.

Yaptığı cover’lar ile adını geniş kitlelere ulaştıran Zeynep Bastık, saçlarını kestirerek imaj değişikliğine gitti.

Yeni halini Instagram hesabından yayınlayan Zeynep Bastık’a beğeni ve yorum yağmıştı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir