Ahlaksız kadın Zehra Kıyak, Serkan Kıyak’ın intiharını umursamadı! Arayan akrabalarına şok cevaplar…

Türkiye'yi sarsan intihar olayında ahlaksızlığıyla Serkan Kıyak'ı intihara sürükleyen Zehra Kıyak'ın Pideci Gökhan ile kaçarken, intihar eden Serkan Kıyak'a yüklü bir borç bıraktığı ortaya çıktı.

Türkiye, ahlaksız kadın Zehra Kıyak’ın sebep olduğu ölümü konuşuyor. Müge Anlı’nın programına katılan 32 yaşındaki Serkan Kıyak, eşinin kaybolduğunu söyleyerek Anlı’dan yardım istemişti.

Pideciye kaçan eşinin kendisini ve ailesini istemediğini ifade etmesiyle kendini yerlere atan Kıyak, “Bu mu emeklerimin karşılığı? Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel! Yine affederim. 87 yaşında nenene nasıl kıydın, gittin? Zehra geleceksin. Ben seni sevdim. Ben sana ne yaptım? Hayallerimi yıktın. Yaşayamam ben. Şikayetçiyim” demişti.

İNTİHAR ETTİ

Eşi Zehra’yı eve dönmeye ikna edemeyen 32 yaşındaki Serkan Kıyak, ikamet ettiği Uşak Durak Mahallesi Hoca Tahir Efendi sokağındaki evinde kendini asarak intihar etti.

ZEHRA KIYAK YÜKLÜ BORÇ BIRAKMIŞ

YouTube’da Bana Anlat kanalında canlı yayına açıklama yapan Serkan Kıyak’ın ağabeyi, pideci ile kaçan Zehra’nın Serkan Kıyak’a yüklü miktarda borç bıraktığını açıkladı. Kocasını terk edip intiharına sebep olan Zehra Kıyak, arayan akrabalarına ise “Bana ne benim yüzümden mi intihar etti sanki” diyerek utanmazca cevaplar verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir