Zafer Partisi, tabela partisine dönüştü! Ümit Özdağ ve Adem Taşkaya çetesi partide üye bırakmadı…

Ümit Özdağ tarafından kurulan ve sosyal medyada FETÖ trollerinin desteğiyle iktidar rüyaları gören Zafer Partisi'nin üye sayısı ortaya çıktı. Yalanlarıyla meşhur Özdağ'ın "Yüzbinlerce üyemiz var, iktidara yürüyoruz" sözleri de palavra çıktı. Yargıtay'ın sitesindeki verilere göre Zafer Partisi'nin üye sayısı sadece 10 bin 213 kişi.

featured

Ümit Özdağ tarafından kurulan ve kurulduğu günden bu yana adı taciz, darp, şantaj ve uyuşturucu skandallarıyla gündemden düşmeyen Zafer Partisi‘nde kimse kalmadı. Yalan söyleme konusunda uzman olan Özdağ’ın üye sayısı konusunda da yalan söylediği ortaya çıktı.

KAÇAN KAÇANA

Kurucular Kurulu’nda yer alan isimlerin ve kurucu il başkanlarının yüzde 70’ine yakınının istifa ettiği partide, Özdağ’ın genel başkan yardımcısı yaptığı 10’dan fazla kişi de istifa etti. Siyasi parti olmaktan öte, sokak çetesini andıran Zafer Partisi’nde genel başkan yardımcısı yapacak isim bulamayan Özdağ, Sevdagül Tunçer, İlkim Yüksel gibi genç ve güzel kızları başkan yardımcılığına atadı.

 

ÜYE SAYISI 10 BİN KİŞİ KALDI

İl başkanlarının ve yönetim kurulu üyelerinin peş peşe istifa ettiği partide istifalara gerekçe olarak parti genel merkezindeki şantaj, cinsel taciz, yolsuzluk gibi skandalların yanı sıra Genel Başkan Ümit Özdağ’ın partiyi sokak çetesine dönüştürme hayallerinin de olduğu iddia edildi.

 

Sadece 10 bin 213 üyesi bulunan Zafer Partisi’nin üye sayısının tabela partisi konumundaki ANAP’ın yarısı kadar olması dikkatlerden kaçmadı.

thumbnail
‘Genel Başkanı korumak bir müptezele kaldıysa…’
Tımarhaneden toplu kaçış! ‘Genel Başkanı korumak bir müptezele kaldıysa…’ diyerek Zafer Partisi’nden istifa ettiler

 

İSTİFALARDA ADEM TAŞKAYA FAKTÖRÜ

Ümit Özdağ’ın ‘manevi oğlum’ dediği Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya, Zafer Partisi’ni eritmeye devam ediyor. Parti kurulduğu günden bu yana onlarca genel başkan yardımcısı ve kurucu üye, Adem Taşkaya’nın küfür ve hakaretleri sebebiyle istifa etti.

thumbnail
İlişkili Haber
Irkçı çetenin elebaşı Ümit Özdağ’ın sağ kolu Adem Taşkaya’nın şantaj görüntüleri ifşa oldu

‘ÜMİT ÖZDAĞ’IN KİRLİ İŞLERİNİ YAPIYOR’ İDDİASI

Aralarında Bartu Soral, Jülide Nihal Yılmaz, İsmail Koncuk, Neslihan Seven, Mehmet Ceylan, Kübra Kayhan, Gülümser Heper gibi isimlerin bulunduğu pek çok genel başkan yardımcısı ve GİK üyesi, Adem Taşkaya’yı ima ederek partideki görevlerinden istifa etti.

Milletvekili, bilim insanı, akademisyen geçmişi olan pek çok ismi Adem Taşkaya için feda eden Ümit Özdağ’ın ‘manevi oğlum’ dediği Taşkaya’yı bu kadar kollamasının altında yatan sebebin Taşkaya ile Özdağ arasında çok eskiye dayanan ilişkinin olduğu biliniyor.

 

thumbnail
İlişkili Haber
‘Adem Taşkaya öz kızını istismar etti’ haberlerine mahkemeden erişim engeli

 

Taşkaya’nın geçtiğimiz haftalarda sosyal medyaya düşen İranlı işadamına şantaj videosu gibi pek çok vakasının olduğu ve şantaj yoluyla elde edilen paranın Özdağ ile Taşkaya arasında bölüşüldüğü iddia edildi.

KİMLERİ HARCADI?

Zafer Partisi’nde yöneticilik yapan pek çok isim, Adem Taşkaya tarafından oluşturulan troll çetesinin kendilerini hedef aldığını söyleyerek partiden istifa etti. En son dün Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gülümser Heper, sosyal medyadan istifasını açıkladı.

İşte o isimlerden bazıları:

Fdtzgfhviaalruf Fydib3Jwaaaaanu Screenshot 2022 09 23T093847.879 Screenshot 2022 09 23T093222.769 Screenshot 2022 09 23T093200.224Fdtut7Nveae0BcScreenshot 2022 09 23T122847.297Fbvoiu7Xoaej7Em Fbvojr Xwaekwip

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir