Zafer Partisi’nde taciz depremi! Genel Başkan Danışmanı istifa etti

Taciz iddialarının ardı arkası kesilmeyen Zafer Partisi’nde Genel Başkan Danışmanı Onur Şenarslan istifa etti. Tacize uğradığını iddia eden kadın ise Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya tarafından tehdit edildi.

featured

Öz kızını taciz ettiği iddialarıyla gündeme gelen Zafer Partisi genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya ile ilgili büyük bir skandal daha patlak verdi. Adem Taşkaya tarafından tehdit edilen taciz mağduru Zafer Partili Ar-Ge Birim Başkanı Kübra Kayhan, büyük bir skandalı ortaya çıkardı.

‘Adem Taşkaya öz kızını istismar etti’ haberlerine mahkemeden erişim engeli

 

‘’OLAYIN TAMAMINI ANLAT G*TÜN YİYORSA’’

Twitter’dan açıklama bir açıklama yapan Kayhan, ‘’Adem Taşkaya aradı az önce. ”Olayın tamamını anlat g*tün yiyorsa” dedi. Akşam anlatayım ne dersiniz? Bana bunun için platform hazırlayacak herkese açığım. Ha bir de ”Aşağılık kadın” diye de ekledi. Kim aşağılık göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kayhan, ‘’İnşallah benim başıma gelen şeyler sizin başınıza gelmez. Zaten başkasının başına gelmesin diyeydi bütün bunlar. Dalga geçtiğiniz bu durum umarım bir gün sizin canınızı yakmaz.’’ dedi.

ZAFER PARTİSİ’NDEN İSTİFA EDEN ONUR ŞENARSLAN’DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Öte yandan Zafer Partisi’nden istifa eden Onur Şenaraslan’ın, ‘’İnsanları intihar noktasına getiren, onların haklı şikayetlerini hasır altı eden, büyük idealleri kullanıp popülizm yapan siyasetçiler küçük çıkarlar için cezalandırılmadıkları tacizciler kadar sorumludur. Bu insanlara devlet yönetme sorumluğu vermek çok büyük sorumsuzluk olur.’’ paylaşımı dikkat çekti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir