Zafer Partisi kampında taciz iddiası! Sabıkalı isimler kampta çocuklarla birlikte…

Yönetiminde cinsel saldırı suçundan yargılanan isimlerin bulunduğu Zafer Partisi’nin geçtiğimiz ay Şile’de yaptığı gençlik kampında bir kız çocuğunun tacize uğradığı iddia edildi.

featured

“Ben bekar bir erkeğim” açıklaması ile sekreterine taciz iddialarında kendisini aklamaya çalışan Ümit Özdağ’ın başkanlığındaki Zafer Partisi’nin geçtiğimiz ay İstanbul Şile’de yaptığı gençlik kampında lise öğrencisi bir kız çocuğu tacize uğradığını iddia etti.

Yönetiminde kendi kızına cinsel taciz iddiaları bulunan Adem Taşkaya’nın da olduğu Zafer Partisi, Başkanlık Divanı’na da damga vuran cinsel taciz iddiaları ile gündemden düşmüyor.

‘Adem Taşkaya öz kızını istismar etti’ haberlerine mahkemeden erişim engeli

KAMPTA TACİZ İDDİASI

Sekreteri ve baldızı ile ilgili hakkında cinsel taciz iddiaları bulunan Ümit Özdağ’ın liderliğindeki Zafer Partisi’nde hakkında cinsel taciz iddiaları bulunan pek çok isim yönetimde yer alıyor.

İYİ Parti’den Ümit Özdağ’a ‘sekreter tacizi’ dosyası! Buğra Kavuncu’ya durup dururken neden FETÖ’cü dedi?

Geçtiğimiz ay Zafer Partisi’nin İstanbul Şile’de düzenlediği gençlik kampında bir yönetici tarafından tacize uğradığını ileri süren lise öğrencisi bir kız çocuğu, kendisini taciz ettiğini iddia ettiği bir Zafer Partisi yöneticisi hakkında suç duyurusunda bulundu.

BOŞANMA SEBEBİ BALDIZI MI?

Genç kızlara ilgi duyduğu ve eşinden boşanma sebebinin baldızı olduğu iddialarına cevap veremeyen Özdağ, baldızının ABD Ankara Büyükelçiliği’nde de kendi referansı ile işe alındığı iddiaları karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

https://twitter.com/goc_haberleri/status/1554855161507549184?s=20&t=7-Si-den1RLYlb8-YB-OPA

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir