Mahkemeden ‘Zafer Partisi’nde yasak aşk depremi!’ haberine erişim engeli!

İstanbul Anadolu 4. Sulh Ceza Hakimliği, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Dinçer Çolak'la ilgili çıkan, ''Zafer Partisi'nde yasak aşk depremi! Evli genel başkan yardımcısı ile güzelliği dillere destan ilçe başkanı aşk mı yaşıyor?'' başlıklı habere erişim engeli getirdi.

featured

Yasak aşk ve şantaj skandallarının ardı arkası kesilmeyen Zafer Partisi‘nde Genel Başkan Yardımcısı Ali Çolak ile Esenler İlçe Başkanı Ayşegül Erdoğan arasındaki gönül ilişki skandalının patlak verdiği haberle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Skandalın ortaya çıkmasının ardından deliye dönen Zafer Partililer, savcılığın yolunu tuttu.

Taciz, cinsel istismar, çarpık ilişkilerin yaşandığı Zafer Partisi’nde Çolak ile Erdoğan arasındaki skandal ilişkinin ortaya çıkmasının ardından harekete geçen Ali Çolak, habere erişim engeli kararı aldırdı.

”Zafer Partisi’nde yasak aşk depremi! Evli genel başkan yardımcısı ile güzelliği dillere destan ilçe başkanı aşk mı yaşıyor?” başlıklı haber şöyleydi:

Yasak aşk ve şantaj skandallarının ardı arkası kesilmeyen Zafer Partisi’nde en son Ümit Özdağ’ın da olduğu bir toplantıda iki genel başkan yardımcısı seks kaseti şantajı yüzünden tekme tokat birbirine girmişti. Yeni ortaya çıkan ve Zafer Partisi genel merkezinde dilden dile dolaşan iddiaya göre Ümit Özdağ’ın Genel Başkan Yardımcısı Ali Çolak ile Esenler İlçe Başkanı Ayşegül Erdoğan arasında çoktandır süregelen bir gönül ilişkisi var. Üstelik bu yasak aşkı ortaya çıkaran ise başka bir genel başkan yardımcısı…

Irkçı provokatör Ümit Özdağ tarafından kurulan Zafer Partisi’nde yasak aşk skandallarının ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde istifa eden Genel Başkan Yardımcısı Sevda Gül Tunçer ile Ümit Özdağ arasındaki aşk ilişkisi iddiası henüz soğumadan bu defa da Genel Başkan Yardımcısı Ali Çolak ile Esenler İlçe Başkanı Ayşegül Erdoğan arasındaki gönül ilişkisi haberi gündeme bomba gibi düştü.

SKANDALI ADEM TAŞKAYA ORTAYA ÇIKARDI

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Çolak ile Esenler İlçe Başkanı Ayşegül Erdoğan arasında olduğu iddia edilen gönül ilişkisini ilk dillendiren isim ise Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya oldu.

Geçtiğimiz günlerde İranlı bir işadamına şantaj yaptığı görüntüler medyaya düşen Taşkaya’nın açtığı iddia edilen “Özdağ Gerçekleri” adındaki hesap tarafından dillendirilen yasak aşk haberi Zafer Partisi’ni karıştırdı.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAPILACAKTI

Güzelliği ile dillere destan olan Zafer Partisi Esenler İlçe Başkanı Ayşegül Erdoğan’ın genel başkan yardımcısı yapılarak İstanbul’dan Ankara’ya alınacağı konuşuluyordu. Ali Çolak tarafından da sık sık Genel Başkan Ümit Özdağ’a genel başkan yardımcısı yapılarak Ankara’ya alınması için baskı yapılan Ayşegül Erdoğan’ın, ortaya çıkan iddialar sonrasında istifaya zorlandığı belirtildi.

ALİ ÇOLAK İLE ADEM TAŞKAYA ARASINDA KAVGA

Fake hesap açarak Ali Çolak ile Ayşegül Erdoğan arasındaki yasak aşkı deşifre ettiği iddia edilen Adem Taşkaya ile Ali Çolak arasında yumruklu kavga yaşandığı da Zafer Partisi koridorlarında konuşuluyor.

Ümit Özdağ’ın Zafer Partisi’nde ‘seks kaseti’ şantajı: “Patlatmazsam adam değilim!”

FETÖ SİCİLİ KABARIK

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Dinçer Çolak, MHP Genel Merkezi’nin kararıyla 20 Şubat 2016’da Fatih İlçe Başkanlığı görevinden alınmıştı. MHP’nin Fatih teşkilatından uzaklaştırdığı Çolak’ın adı, FETÖ soruşturmasına karıştı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, “FETÖ/ PDY örgütünün mevcut siyasi yapıya sızma girişiminde bulunduğu” iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında örgütle bağlantısı tespit edilen 36 kişi arasında yer alan Ali Dinçer Çolak hakkında 3 kez adli işlem yapıldı.

FETÖ adına MHP’ye sızmak isteyen kripto ekibin içerisinde yer aldığı belirtilen Çolak’ın yargılamasının devam ettiği öğrenildi.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir