Zafer Algöz ve Eypio’dan Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandıran paylaşımlar! Sergen Yalçın düğümü çözülüyor…

featured

Sözleşme görüşmelerinin uzaması ve isteklerinin yerine getirilmemesi gerekçesiyle Beşiktaş’la yeni sözleşme imzalamayan Sergen Yalçın’la ilgili siyah-beyazlı kulüpte yeni gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, bugün Sergen Yalçın’la ilgili sorulan bir soruyu yanıtsız bırakarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Bu akşam yeniden görüşülecek

Bu gelişmeler sonrası başkan Ahmet Nur Çebi, yönetici Emre Kocadağ ve Sergen Yalçın, bu akşam bir kez daha görüşecek.

Başarılı teknik adamın durumu, yapılan görüşme sonrasında netleşecek. Taraflar arasında henüz olumlu ya da olumsuz net bir sonuca varılmadığı ve yapılan görüşmenin ardından durumun resmiyete kavuşacağı belirtildi.

Zafer Algöz ve Eypio’dan heyecanlandıran paylaşımlar

Öte yandan Beşiktaşlı kimliğiyle ve Sergen Yalçın’a yakınlığıyla tanınan sanatçı Zafer Algöz, kişisel sosyal medya hesabından siyah beyazlı taraftarları heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.

Zafer Algöz’ün “Hayırlı gelişmeler var” yazarak yaptığı paylaşım, Beşiktaş taraftarından büyük ilgi gördü. Söz konusu paylaşım binlerce etkileşim aldı.

Eypio ise Vodafone Park’tan yaptığı paylaşımda “İşlem tamam” ifadelerini kullandı.

Taraftar evinin önüne gitti

Yönetim ile anlaşmazlık yaşayan başarılı teknik adamı aldığı karardan döndürmek isteyen siyah-beyazlı taraftarlar, bugün Sergen Yalçın’ın evinin önüne gitmişti.

48 yaşındaki teknik adamın göreve devam etmesini isteyen taraftarlar, evinin önüne giderek Sergen Yalçın lehine tezahüratlar yapmışlardı.

Beşiktaş taraftarı ayrıca, başkan Çebi ve kurmaylarını da protesto ederek alınan karardan vazgeçmesini istemişlerdi.

Çarşı’dan açıklama

Beşiktaş taraftar grubu çArşı, teknik direktör Sergen Yalçın ile siyah beyazlı yönetim arasında süren pazarlıklar doğrultusunda ayrılık noktasına gelinmesine dair açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, “Burası BEŞİKTAŞ herkes kendine gelsin! Sevindik sevincimizi kursağımızda bırakmayın. Daha iyisi için umutlandık umudumuzu yıkmayın. Bizim için aslolan Beşiktaş’tır. Herkes gider bize tek Beşiktaş kalır. Gideceğimiz tek kapı Beşiktaş’ımızın kapısıdır.” ifadeleri kullanıldı.

çArşı Sergen Yalçın’a karşı mı? Beşiktaş taraftar grubu çArşı’dan zehir zemberek açıklama…

Neler olmuştu?

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın, gelecek sezon için siyah beyazlı kulüpte çalışmama kararı aldı. Başarılı teknik adamın şampiyonluk priminin geç yatırılması, masaya geç oturulması ve ilk teklifin çok düşük olması nedeniyle kırgın olduğu belirtildi. Yönetimin son teklifi ile kendisinin istediği rakam arasındaki fark bir hayli azalmış olmasına rağmen imza atmamasının da bundan kaynaklandığı ifade edildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir