Yüzü hiç kızarmıyor! Yalan makinesi Ümit Özdağ yine rezil oldu…

Zafer Partisi’nin “yalancılıkla meşhur” Genel Başkanı Ümit Özdağ yine yalan söyledi. Sosyal medyada gün boyu sığınmacılarla ilgili halkı kin ve nefrete sevk edecek kurgu haberler yayınlayan Özdağ, bugün de troll bir hesabı gerçek gibi paylaştı.

featured

Ümit Özdağ’ın “yalan ve manipülasyon” tekniklerinde FETÖ’cülere ders veren bir hoca olduğu biliniyordu. Ancak yalan söylerken yüzünün kızarmaması ve söylediği yalanda ısrar etmesi onun profesyonel bir dış istihbarat elemanı olduğu tezini de kuvvetlendiriyor.

Provokatör Ümit Özdağ, gençlik festivalindeki görüntüyü “Gaziantep’te 19 Mayıs kutlaması” diye yayınladı

MÜLTECİ DÜŞMANLIĞI DA SAHTE

Ümit Özdağ’ı yakından tanıyan eski arkadaşları pek çok defa “Özdağ dolar milliyetçisidir. Dolar uğruna satamayacağı değer, bürünemeyeceği kılık yoktur” iddialarını dile getirmişti.

Kimler kimlerle beraber? Adnan Oktar’ın firari İsrail imamı Ali Sadun Engin’i ırkçı eniştesi Ümit Özdağ mı koruyor?

28 Şubat döneminde kendisini “derin devletin adamı” olarak tanıtıp Ülker Holding’i ve sonrasında Diyanet’i dolandırdığı belirtilen Özdağ’ın bugün Soros Vakfı tarafından fonlandınız devletin resmî makamlarınca dile getirilmişti.

Ümit Özdağ’ın demografi fantezisi Kürtlerden Suriyelilere nasıl döndü?

TROLL HESABI GERÇEK GİBİ PAYLAŞTI

Yalan ve sahtekarlıkta sınır tanımayan Özdağ bugün ise yine bir skandala imza attı. İÜ İlahiyat Fakültesi’nde hoca olduğunu söylediği bir hesabın tweetini paylaşan Özdağ YÖK Başkanı’na seslendi.

TROLL HESAP İLE ALGI OPERASYONU

Özdağ’ın alıntıladığı hesabın sahte olduğu ve İÜ İlahiyat’ta öyle bir hoca olmadığı birkaç saniyelik bir araştırma ile anlaşılabiliyor iken Özdağ’ın bunu gerçek diye paylaşması sosyal medyada büyük tepki çekti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir