Yüsra Geyik ve Onur Bay’dan 15 yıldır oynadıkları Arka Sokaklar’a duygusal veda

featured

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Çoban, İlker İnanoğlu ve Alp Korkmaz gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokalar dizisi, dün akşam yayınlanan bölümle sezon finali yaptı. Yüsra Geyik ve Onur Bay, sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaparak diziden ayrıldığını duyurdu.

Arka Sokaklar dizisinin dün yayınlanan bölümünde Hüsnü Çoban’ın çocuklarını oynayan Zeliş ve Tekin, 15 yıllık maceralarını noktaladı. Dizinin ilk yıllarında çekilen bir fotoğraf ile son set gününde çekilen kareleri paylaşan genç oyuncu Onur Bay şu ifadeleri kullandı:

Emeği geçenlere teşekkür

“Müthiş bir heyecanla adım attığım bu hikayenin bugün benim için son günü. Anlatılması güç bazı şeyler vardır. Benim hayatımın en güzel, en özel hikayesi… 9 yaşında her şeyden bihaber çıktığım bu yolculukta; en başta kendimi bulduğum, öğrendiğim, tarif edilemez duygular yaşadığım, üzüldüğüm, deli gibi mutlu olduğum, ama yaşadığım her saniyenin tadını çıkardığım ve hayata dair birçok şey öğrendiğim bu hikayenin sonuna gelmiş bulunuyorum.”

“Ben çok şanslıyım dostluğunuza sahip olduğum için. Anlatacak müthiş bir hikayem olduğu için çok mutlu ve çok gururluyum. Bu fotoğrafta olmayan bu projeye emek vermiş herkese, hocalarıma, ekip arkadaşlarıma, oyuncu arkadaşlarıma, bu hikayenin yaratıcılarına, bütün Arka Sokaklar ailesine teşekkürü borç bilirim. Şimdi yeni hikayeler yaşamanın, yeni yollara çıkmanın heyecanını yaşarken; kalbimde, aklımda her zaman beni gülümseten, bana şanslı olduğumu hissettiren anılarımız olacak. Hayatımı güzelleştirdiğiniz için hepinize kalpten teşekkür ediyorum. Çok özelsiniz. Eyvallah.”

Yüsra Geyik de veda etti

Yüsra Geyik, sette çekilen videoları Instagram hesabından paylaşarak şu notu ekledi:

“Sevgili ailem, mesleğe doğduğum, doyduğum, güldüğüm, ağladığım, üzüldüğüm, sevdiğim (ama en çok sevdiğim) -ben olduğum- ‘yaşar’ olduğum, belki biraz çocukluğum, kesinlikle gençliğim ve olgunluğum… Yani hayatım. Siz benim her şeyimsiniz. Bazı borçlar ödenmez. Ama bu yüzden ailemsiniz zaten değil mi? Biz birbirimize borçlanmayız. Koşulsuzca sever, sınırsızca sayar belki hepimiz hakkettiğimizden çok başka yerlere koyarız birbirimizi.”

“En iyisi oluruz birbirimizin gözünde. En çok da biz acıtabiliriz birbirimizin canını. Ama hep, o ‘can’da baki kalırız. Şimdi ben müsaadenizle hepimizin beraber attığı en güzel kahkahaları yanıma alıp gidiyorum. Gülerken ağlamalarımız hediyesi, cebimde. Teşekkür, içimdeki minnettarlığı karşılar halde değil. Siz beni hissedersiniz yanınızda, yörenizde… Öyle bir his. Ben sizi hep gönlümde taşırım, öyle bir his. Sizi çok seviyorum. Allah hepimizin yolunu, bahtını açık etsin. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir