Yürek dayanmaz… Aleyna Çakır’ın otopsi raporunu anlatan Müge Anlı’nın boğazı düğümlendi! İşte o görüntüler…

featured

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Aleyna Çakır dosyası bir kez daha açıldı. 7 Ocak’ta açıklanan otopsi raporunu gündeme getiren Müge Anlı, “Kendimi iki bin parçalık bir puzzle bitirmişken son iki parçasını köpeğim gelip yutmuş gibi hissediyorum” ifadelerini kullandı. Anlı’nın konuşurken zorlandığı görüldü.

Ne olmuştu?

Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen, 3 Haziran 2020’de Keçiören’deki evinde bornoz kuşağına asılı şekilde ölü bulundu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında daha önce Esen’e şiddet uyguladığı anlara ait görüntüleri ortaya çıkan Esen’in erkek arkadaşı Ümitcan Uygun gözaltına alındı. Ümitcan Uygun savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Esen’in kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için adli tıp raporu istendi. İstanbul Adli Tıp Kurumu 1. Adli Tıp İhtisas Kurulu tarafından hazırlanan rapor savcılığa gönderildi. Raporda Esen’in otopsisinde dış muayenesinde asılma dışında vücudunda tespit edilen belirtilerin ölüm meydana getirecek nitelikte olmadığı, iç muayenesinde kafatasında kırık, kafa içi kanama, iç kanama, beyin doku harabiyeti, iç organ ve büyük damar yaralanmasına rastlanılmadığı ifade edildi. Bu konular dikkate alındığında Esen’in ası dışında travmatik tesirle öldüğünün tıbbi delilleri bulunmadığı belirtildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir