Alp Navruz’dan kusursuz performans! Yürek Çıkmazı dizisinde sınırları aştı

TRT 1'in yeni dizisi Yürek Çıkmazı yeni bölümüyle akranlarda yerini aldı. Dizinin başrol oyuncularından Alp Navruz, mükemmel performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

featured

Yürek Çıkmazı isimli TRT1 dizisinin ilk bölümü geçen hafta başladı. Salı akşamları izleyicilerle buluşmakta olan dizinin reytingleri beklendiği kadar iyi gelmese bile, oyunculuk ve hikaye anlatımı noktasında dizinin çok iyi bir sınav verdiği gerçeğini de görmek lazım.

Özellikle de Ayça Bingöl ile Mesut Akusta, usta oyunculuk performansları ile diziye adeta hayat veren isimler olarak dikkat çekti. Genç oyuncular Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu da rollerini başarıyla canlandırmanın mutluluğu içinde. Hayranlar ise dizinin sert bir dram hikayesi olması yanında, oyuncuların bu yüksek performanslarına da adeta hayran kaldı.

ALP NAVRUZ’DAN KUSURSUZ PERFORMANS

Yakışıklı oyuncu Alp Navruz, dizinin yayınlanan yeni bölümünde yine performansını konuşturdu. Ünlü oyuncu kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Duygusal sahnelerin çoğunlukla yer aldığı bölümde seyirci ekran başına kilitlendi.

Alp Navruz özellikle de cenaze sahnesinde büyük bir duygusallık yaşadı. Halil’in annesi Cennet’in cenaze sahnesinde düştüğü ruh halini, ekranda çok iyi yansıtan Alp Navruz, kendisinin de bu sahnede çok zorlandığını itiraf etti.

Ancak dizi hayranları zaten oyuncudan böyle güçlü ve duygulu sahneler beklediği için bu duruma çok da şaşırmış değil. Alp Navruz, sosyal medyada çok yoğun bir destek gördü ve paylaşımların fazlalığı da başarısını kanıtlıyordu.

Bu sahne sonrasında kendisine gelmesinin zaman aldığını anlatan ünlü oyuncu, aldığı eğitimler nedeniyle sahneyi başarılı şekilde canlandırdı ama ruh halinin yeniden normale dönmesi de zaman aldı.

Alp Navruz, eğitimi sayesinde sahneyi oynamaktan yana hiçbir zorluk yaşamadığından bahsederken; “Fakat sahne çok ağır bir sahneydi, duygu olarak sonrasında kendime gelmem uzun süre aldı. Sahnenin beğenilmesi benim açımdan mutluluk verici” şeklinde konuştu.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde Alp Navruz’un yine duygusallığı yüksek sahnelerle hayranlarını yine mest edeceğine şüphe yok.

Yürek Çıkmazı dizisi, kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygu yüklü öyküsünü ekranlara taşıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir