Yürek Çıkmazı’nda aşk başlatan sahne! İrem Helvacıoğlu oyunculuğuyla çığır açtı

Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisiyle ekranlara döndü. Dizide Zeynep karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında merak ediliyor. İşte güzel oyuncu hakkında merak edilen soruların cevapları...

featured

İrem Helvacıoğlu’nun hayatı araştırılıyor. Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde alan İrem Helvacıoğlu ilk olarak Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile ekran önünde yer aldı. Peki Yürek Çıkmazı’nın Zeynep’i İrem Helvacıoğlu kimdir? İşte İrem Helvacıoğlu’nun biyografisi…

İREM HELVACIOĞLU KİMDİR?

2 Şubat 1990 Almanya doğumlu İrem Helvacıoğlu 32 yaşındadır. Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde rol alan Helvacıoğlu 2016’da No: 309 dizisinde Pelin Su karakterini canlandırdı. 2018-2019 yılları arasında Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterini canlandırarak oyunculuk kariyerinde büyük bir çıkış yakaladı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Yürek Çıkmazı yayınlanan 2. bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitledi. Başrol oyuncuları Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu’nun mükemmel uyumu dikkatlerden kaçmadı. Dizinin yeni ikiliden geceye damga vuran bir sahne geldi.

YÜREK ÇIKMAZI DİĞER PROJELERDEN FARKLI

Atike Hınçlıer’in aynı isimli romanından uyarlanan ve ev içi şiddet konusunu gündeme taşıyan Yürek Çıkmazı dizisinin ilk bölümünü izleyenler, örneklerine toplumda rastlanan bir durumla karşılaştı. Aslında diziye konu olan hikayenin gerçek hayatta yaşanmış bir öykü olması da Yürek Çıkmazı’nın önemini bir kat daha artırdı.

Alp Navruz’un değişen imajı ve hikaye içindeki sert tutumları ve yaşadığı acı dolu anlar birçok izleyiciyi fazlasıyla etkiledi. Avukat Zeynep karakterinin de İrem Helvacıoğlu’na çok yakıştığını düşünen Yürek Çıkmazı dizisi hayranları, daha ilk bölümden hikayeye geçer not verdi. Dizinin reytingleri çok iyi olmasa bile, ikinci bölümden itibaren iyi bir yükseliş yaşanması şaşırtıcı bir durum olmayacaktır.

İrem Helvacıoğlu, idealist avukat Zeynep Önder karakteri ile çok ilgi gördü. Oyuncu, daha önceki rollerinden farklı olarak değerlendirdiği Zeynep karakterini bir sosyal sorumluluk olarak görüyor.

Acılarla dolu bir hayat yaşamış ama çocuklarına zarar gelmemesi için susmuş bir kadının, ölümünden sonra gerçekleri bir mektup ile ortaya koyması ve bu mektubu sahiplenen avukat Zeynep karakterinin mücadelesi herkesin ilgini çekecektir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir