Yürek Çıkmazı dizisi oyuncuları kimler? Yürek Çıkmazı dizisi konusu nedir?

TRT 1'in yeni dizisi Yürek Çıkmazı bu akşam ekranlarda yerini alıyor. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Peki Yürek Çıkmazı dizisi oyuncuları kimler? Yürek Çıkmazı konusu nedir? İşte detaylar...

featured

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Yürek Çıkmazı dizisi, 1 Kasım Salı günü itibariyle ekranda olacak. Dramatik hikâyeye sahip olan dizide İrem Helvacıoğlu, Alp Navruz, Mesut Akusta, Ayça Bingöl gibi pek çok başarılı isim yer alacak. Peki Yürek Çıkmazı dizisi oyuncuları kimler ve konusu nedir?

YÜREK ÇIKMAZI OYUNCULARI KİMLER?

Senaryosunu Ayla Hacıoğulları ile Vilmer Özçınar’ın yazdığı Yürek Çıkmazı dizisinin kadrosunda bulunan isimler şöyle:

Ayça Bingöl,

Alp Navruz,

İrem Helvacıoğlu,

Mesut Akusta,

Bihter Dinçel,

Dilara Aksüyek,

Cemal Toktaş,

İlayda Ildır,

Erhan Alpay,

Aydan Şener,

Ertuğrul Postoğlu,

Eylül Ersöz,

Timur Ölkebaş,

Rozet Hubeş,

Alp Akar,

Özlem Ulukan,

Güler Ökten.

ALP NAVRUZ’DAN HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

Yürek Çıkmazı dizisinin yakışıklı oyuncusu Alp Navruz dizi ile ilgili heyecanladıran bir paylaşımda bulundu. Başarılı oyuncunun paylaşımı sosyal medyada kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

İşte o paylaşım;

İLK BÖLÜMÜYLE SEYİRCİYİ ETKİLEMEYİ BAŞARDI

Yürek Çıkmazı yayınlanan ilk bölümüyle seyirciyi etkilemeyi başardı. Dizinin duygu yüklü sahneleri sosyal medyada gündem oldu. İşte o sahnelerden bazıları;

YÜREK ÇIKMAZI KONUSU NE?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve İrem Helvacıoğlu, Alp Navruz, Mesut Akusta ve Ayça Bingöl gibi isimleri buluşturan Yürek Çıkmazı dizisi, Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı romanından uyarlanıyor. Dramatik hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken dizi, kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygu yüklü hikayesini konu alacak.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir