Yufkacı Muammer’e kaçan Hamide Duman isimli eltiler konuştu! “Muammer Ay’la ilişki yaşama sebebimiz…”

featured

Esra Erol tarafından bulunan Ordulu eltiler canlı yayına katıldılar. Mehmet Duman’ın eşi Hamide Duman yaptığı açıklamalarla adeta çıldırttı. ‘Aldatma sebebim eşim’ diyen Duman şu açıklamaları yaptı: “Kocam baskı yapınca işten çıkmak zorunda kaldım. Ben telefon aldım faturasını ödemedi eşim. Maddi olarak bana yardımcı olmuyordu. Muammer Ay o zaman elin adamıydı. Beni bu işe sokarak Muammer Ay’la ilişki yaşama sebebim eşimdir.”

“Kocam beni kadın yerine koymadı”

“Dayak vardı, şiddet vardı, geçimsizlik vardı. Kocam beni kadın yerine koymadı. Bana dayaktan sonra yalvardı evleneceğiz. Benden özür diledi ‘bir daha yapmayacağım’ dedi. Ama aldatmaları ve şiddeti devam etti.”

Hamide Duman Muammer Ay’ın kendilerine iyi baktığını ve kendisiyle ilişkisi olduğunu söylemesi üzerine sinirlenen Esra Erol, “Peki eltinin orada ne işi var?” diye çıkıştı. “Sizin ayıbınızın içinde bu kadının suçu ne?” diye açıklamalarda bulunan Esra Erol’a büyük elti, “Ona sahip çıkmıyorlardı. O yüzden bu durum vesile oldu” dedi.

“Yufkacıya kaçınca bayılmalar durdu”

Sebepsiz kaçtığını iddia eden küçük elti, “Kocam bana sahip çıkmıyordu, o yüzden eltimle birlikte kaçtım” dedi. “Yufkacıdan çıktıktan sonra bayılmaya ayılmaya başladım. Doktora gittim yine bir şey çıkmadı. Sonra hocaya götürdüler. Bir süre durdu. Sonra yine başladı bayılmalar” diyen elti, yufkacıya kaçtıktan sonra ise bayılmalar durdu” dedi.

Esra Erol, küçük Hamide’ye dönmesi için neredeyse yalvardı ama küçük Hamide yengesiyle kalmaya devam etmek istediğini belirtti. Muammer Ay’ın kendilerine ev açtığını söyleyen eltiler, kirayı da Muammer Ay’ın ödediğini söyledi.

Milyonların konuştuğu olay sonrası sosyal medyada Mehmet Duman’a yüzlerce destek mesajı yağdı. Gelen mesajlar için teşekkür eden mağdur baba ise “Mehmet hiç ikiletmene gerek yok. Derhal acilen boşa. Bir kibrit çöpü bile verme. Çocukları asla verme. Sen de sağlığına bak kafaya hiç ve hiç takma” şeklindeki yoruma, “Boşanmada kesin kararlıyım” cevabını yazdı.

Duman, “Dik dur eğilme şerefsizler utansın. Çocukların var pırlanta gibi onlar için dik dur onlarla ilgilen onları okut onları topluma kazandır. Onun için eğilme hayat devam ediyor çocukların için hayat devam ediyor” yorumunu da şu cevabı yazdı: “Aynen öyle yapacağım teşekkür ederim.”

Yufkacı Muammer Ay’a kaçan Hamide Duman isimli eltiler bulundu mu? Yufkacı Muammer’in sırrı ne?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir