YKS 2022 soru kitapçığı yayınlandı mı? TYT ve AYT soruları ve cevap anahtarı PDF’leri ne zaman yayınlanacak?

2022 YKS sınavı sonrası soru kitapçığı ve cevap anahtarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Sınav sonrası doğru ve yanlışlarını görmek isteyen öğrenciler, ‘’2022 YKS soru kitapçığı yayınlandı mı? 2022 TYT AYT soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?’’ sorularının cevabını aramaya başladı…

featured

18 ve 19 Haziran’da 3 oturum şeklinde düzenlenen YKS sınavı, kazasız atlatıldı. Üniversiteye girişte barajın kalktığı ilk YKS olan sınav sonrası soru kitapçığı ve cevap anahtarının yayınlanması bekleniyor. Öğrenciler, sorulara verdikleri yanıtları görerek, doğru-yanlış yanıtlarını hesaplamak için 2022 YKS soru kitapçığının erişime açılmasını bekliyor.

2022 YKS SORU KİTAPÇIĞI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

YKS soru ve cevap anahtarlarının açıklanacağı gün ve saate ilişkin ÖSYM tarafından henüz bir açıklama yapılmadı fakat 3.oturumun ardından yani AYT ve YDT oturumlarının da sonlanmasının ardından, 19 Haziran Pazar akşamı soru ve cevap anahtarlarının açıklanması öngörülüyor.

AYT zor muydu, kolay mıydı? 2022 YKS TYT AYT soru yorumları!

YKS TYT SORU VE CEVAPLARINA NEREDEN BAKILIR?

ÖSYM’nin tüm merkezi sınavlarında sınav soruları ve cevap anahtarı sınav günü ya da sınavdan bir gün sonra adaylar ile paylaşılıyor. Sınava giren adaylar tüm sorulara 10 gün boyunca erişim sağlayabiliyor.

AYT 2022 matematik zor muydu, kolay mıydı? 2022 AYT matematik sınav yorumları!

Sınava girmeyenler ise soruların yalnızca bir bölümünü görüntüleyebiliyor. Bu sebeple, adaylar tahmini puanlarını hesaplama imkanı buluyor. Soru kitapçıkları ve cevap anahtarı ÖSYM’nin web sitesinde yayımlanıyor.

AYT’deki Aslı sorusunun cevabın nedir? AYT’de Aslı’nın 4 GB telefon hafızası sorusunun cevabı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir