Yılmaz Özdil: “Alt tarafı üç kuruşluk tırışkadan maskeyi dağıtmayı beceremeyenler, böylesine kapsamlı aşılama işini nasıl yapacak?”

featured

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, iktidara çağrıda bulunarak aşı konusunda etkin bir organizasyona ihtiyaç olduğunu söyledi.

Özdil, “Aşılama işi, yeterli miktarda aşıyı satın alsak bile, son derece ciddi, son derece karmaşık ve çok pahalı bir iş. Hassas, hızlı, etkin organizasyona ihtiyaç var. Allah aşkına harekete geçin. Sekiz ay sonra başımızı taşlara vuruyoruz. Bir sekiz ay daha kaybedersek, başımıza mezar taşı dikmeye bile yetişemeyiz, haberimiz olsun” dedi.

Yılmaz Özdil, “Alt tarafı üç kuruşluk tırışkadan maskeyi dağıtmayı beceremeyenler, böylesine kapsamlı aşılama işini nasıl yapacak? Geçmediğimiz köprüye, girmediğimiz tünele, uçmadığımız havalimanına para ödüyoruz, olmadığımız aşıya da para ödeyecek miyiz?” diye sordu.

“Profesör Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin sahibi oldukları Biontech’i sekiz ay önce yazmıştım” hatırlatmasını yapan Özdil, “Koronavirüs aşısına çok yakın olduklarını, buna rağmen Türkiye’nin kendileriyle temas bile kurmadığını, merhaba bile denmediğini yazmıştım. Biraz daha geç kalırsak ayazda kalacağımızı yazmıştım. Maalesef, sekiz ay sonra başımızı taşlara vuruyoruz. Bir sekiz ay daha kaybedersek, başımıza mezar taşı dikmeye bile yetişemeyiz, haberimiz olsun” diye yazdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir